Ngeunaan Tripmap

Tripmap.vn mangrupa kaca informasi umum, pituduh perjalanan Vietnam. Inpormasi anu rutin diropéa ku pribumi unggal daérah. Jalma aborigin ngajawab sareng nungtun wisatawan ngaliwatan sistem olahtalatah sareng telepon.

Visi: Ngawangun asosiasi pikeun ngajagaan wisatawan anu datang ka Vietnam

Misi: Mangrupikeun pituduh pikeun wisatawan ka sadaya bagian Vietnam

Inpo kontak

TRIPMAP.VN, Tingali inpormasi, petunjuk perjalanan, ngawangun asosiasi pikeun ngajagaan kapentingan wisatawan Vietnam.

surélék: Contact@tripmap.vn

Telepon: 0967567834

Kantor: 3rd floor, ADVER wangunan, No.. 17 Tran Quoc Nghien, Hong Gai Ward, Kota. Ha Long, Quang Ninh, Viétnam, 200000