Ngamutahirkeun rute wisata di Teluk Ha Long 2022

Teluk Ha Long mangrupa salah sahiji tempat wisata nu paling pikaresepeun di kota basisir. Tempat ieu mangrupikeun alam anu saé kalayan sistem flora sareng fauna anu beunghar anu masihan seueur pangalaman anu teu kaduga sareng pikaresepeun pikeun sémah. Pikeun genah wisatawan anu datang ka dieu, Tripmap.vn bakal ngenalkeun rute wisata anu diayakeun ku dewan manajemen Teluk Ha Long dina jaman baheula.

Ha Long Bay peuting
Ha Long Bay peuting

Rute 1:
Thien Cung-Head Wood - Pulo Anjing Batu, Désa pamayang Ba Hang, Pulo parfum, Pulo kendang (Ayam tarung)

Rute 2:
Anjing batu, puncak menyan, jago gelut, Gua Reuwas, Ti Top (atawa Soi Sim), Gua Me Cung, Ho Dong Tien (atawa Gua kendang atawa Gua parawan atawa Gua Bo Nau atawa Gua Luon).

Rute 2 sareng nginep sapeuting:
Anjing batu, puncak menyan, jago adu, Gua Sung Sot - Ti Top atanapi Soi Sim - Gua Maze – Tasik Dong Tien (atawa Gua Kendang atawa Gua Trinh Nu atawa Gua Bo Nau atawa Gua Luon) – Sapeuting: Hon 690-Lach Dau Xuoi-Hon Lom Bo (atawa Gua Trinh Nu-Guha Kendang atawa Gua Ho Dong Tien-Luon) atanapi Hon 587 Hang Lat).

Rute 3:
Puseur budaya kampung nelayan Cua Van– Desa nelayan Cua Van- Gua Tien Ong- Tasik Ba Ham.

Rute 3 sareng nginep sapeuting:
Cua Van Fishing Village Cultural Center - Cua Van Fishing Village - Tien Ong Cave - Ba Ham Lake - Sapeuting spot: Ba Ham Lake (atanapi Cua Van Fishing Village).

Rute 4:
Gua Jukut - Gua Guru - Désa nelayan Vong Vieng - Gua Cap La - Désa nelayan Bendungan Cong atawa Kawasan Ekologi Tung Ang – Cong Do atawa Hon Xep.

Rute 4 sareng nginep sapeuting:
Co Cave, Thay Cave, Vong Vieng Fishing Village, Cap La Cave, Cong Dam Fishing Village or Tung Ang-Cong Do Ecological Area (atawa Hon Xep), Cong Do Overnight Point.

Rute 5: Pelabuhan Kapal - Dermaga Gia Luan (Cat Ba - Hai Phong):
Pulo Anjing Batu, Désa Perikanan Ba ​​Hang, Pulo Dinh Huong, Pulo Trong Mai (Ga Choi), Désa Nelayan Hoa Cuong.
atraksi tambahan for geus dewasa: Ba Hang Gua atanapi Soi Sim.
Nganjang ka titik tambahan dina rute:
Gua Bo Nau (atawa Gua Luon atawa Gua Kendang atawa Gua Trinh Nu)

Di luhur aya ruteu wisata di Ha Long Bay, Tripmap.vn ngaharepkeun nyumbang kana mawa anjeun excursions paling éndah tur pikaresepeun.

Tulisan patali

Ninggalkeun komentar

Kéngingkeun tulisan énggal gratis tina TRIPMAP.VN

Lebetkeun alamat surélék anjeun teras klik ngalanggan pikeun nampa beja panganyarna ti TRIPMAP.VN