Iinditan babarengan di dataran luhur ngaliwatan poto photographers ngora

Pariwisata Highland: Kalayan unggal usum, rohangan sareng cuaca bakal gaduh ciri sorangan anu anjeun teu kedah malire.

The Quang Long budak dibagikeun tayangan na, dicampurkeun jeung reuwas tur delight dina tetempoan megah alam éndah nalika excursions dataran luhur .

Pariwisata Tay Nguyen ayeuna jadi "kata kunci" anu pang ditéanganana ku para wisatawan, hususna para nonoman. anyar, jalma anyar jeung paling deeply ngarasakeun pamandangan "wilayah pagunungan".

Waktu idéal pikeun ngarambat ka dataran luhur

Pangalaman kahiji dipikacinta ku loba jalma ngora Ngarambat sakuliah Vietnam pikeun dibagikeun ka Ngajalajah dataran luhur Kulon nyaéta milih waktos sareng usum anu pas dina sataun pikeun nganjang ka tujuan wisata ieu. Jawabanna sadayana 4 musim. Kusabab unggal usum, rohangan sareng cuaca bakal gaduh ciri-ciri sorangan anu teu kedah dipaliré.

Pariwisata Highland: Kalayan unggal usum, rohangan sareng cuaca bakal gaduh ciri sorangan anu anjeun teu kedah malire.
Kalayan unggal usum, rohangan sareng cuaca bakal gaduh ciri sorangan anu anjeun teu kedah malire. Poto: FB: Long Quang Le

Bentang di dataran luhur Vietnam éndah sareng pinuh ku seni. Sanajan liar tur basajan, brings moments unik nu sababaraha tujuan boga. Upami wisata pantai kedah gumantung kana cuaca, teras wisata dataran luhur Di sisi anu sanés, anjeun tiasa yakin pikeun ngarambat dina sadaya musim taun tanpa aya kasusah atanapi halangan.

Pariwisata Highland: Pamandangan di dataran luhur Vietnam éndah sareng pinuh ku seni.
Bentang di dataran luhur Vietnam éndah sareng pinuh ku seni. Poto: FB: Long Quang Le

Nyiapkeun koper anjeun sateuacan angkat

Pangalaman kadua sareng anu paling penting nalika milih lalampahan ngaliwatan Vietnam di dataran luhur ieu dina hambalan persiapan. Gumantung kana iraha anjeun badé nganjang, anjeun peryogi alat sareng persiapan anu béda.

Pariwisata Highland: Gumantung kana waktos Anjeun hoyong nganjang, Anjeun bakal peryogi parabot béda jeung persiapan.
Gumantung kana iraha anjeun badé nganjang, anjeun peryogi alat sareng persiapan anu béda. Poto: FB: Long Quang Le

Lamun iinditan dina usum panas, Anjeun kudu mawa ipis, baju tiis, maké topi panonpoé pikeun nyegah panonpoé panas. Utamana, wisata dataran luhur Tong hilap mawa sababaraha kaos lengan panjang sareng sarung angin kanggo dianggo wengi-wengi sabab hawana rada nyirorot waktos harita.

Pariwisata Highland: Upami anjeun ngarambat dina usum panas, anjeun kedah nyangking baju tiis sareng topi panonpoé.
Lamun iinditan dina usum panas, Anjeun kudu mawa baju tiis jeung topi panonpoé. Poto: FB: Long Quang Le

Kontras jeung usum panas, lamun balik dina usum ka tujuan wisata dataran tinggi , ulah poho nyiapkeun baju kandel, patch panas pikeun mastikeun kaamanan kaséhatan. Dina wengi sareng subuh, suhuna laun-laun turun, janten ati-ati!

Pariwisata Highland: Beda sareng usum panas, upami nuju usum tiris, tong hilap nyiapkeun baju anu kandel,
Kontras jeung usum panas, lamun balik dina usum tiis, ulah poho nyiapkeun baju kandel. Poto: FB: Long Quang Le

Ngarasakeun pamandangan dataran luhur ngaliwatan babagi fotografer Quang Long

Quang Long mangrupikeun salah sahiji jalma anu resep kana pamanggihan perjalanan sakuliah Vietnam jeung tempat wisata Vietnam . Pamuda 9x parantos ngajelajah seueur jalan sareng nganjang ka rébuan tujuan anu pikaresepeun. Jeung sugan tempat pikeun Long jadi impressed nalika iinditan téh perjalanan ka dataran luhur jeung bentang jeung jalma di dieu.

Pariwisata Highland: Quang Long mangrupikeun salah sahiji budak anu gairah pikeun mendakan tujuan wisata gunung luhur.
Quang Long mangrupikeun salah sahiji jalma anu gairah pikeun mendakan tujuan wisata gunung luhur. Poto: FB: Long Quang Le

Runtuyan Poto "Xuyen Viet - Perjalanan kalayan kabagjaan di dataran tinggi" parantos narik seueur perhatian ti pamirsa ti saprak tulisan éta dipasang nalika anjeunna Hiking di dataran luhur . tempat ieu otentik, basajan tur pisan husus, ngajadikeun kuring ngarasa unggal waktu kuring didatangan . "

pariwisata Highland: susunan poto geus narik loba perhatian ti pemirsa.
séri ieu geus narik loba perhatian ti pemirsa. Poto: FB: Long Quang Le

Ngabagikeun dina awal tulisan, Long nyarios: "Hirup kawas spin unpredictable, kawas buku kalawan euweuh tungtung, unggal poe robah kaca anyar, sarta jadi leuwih hadé ti kamari. Isukan, kuring ngamimitian lalampahan anyar. Mimitian lalampahan trans Viétnam Ka dataran luhur nganjang ka Tet .

Pariwisata Upland: Ngamimitian perjalanan meuntas Vietnam pikeun nganjang ka dataran luhur pikeun nganjang ka Tet.
Mimitian perjalanan meuntas Vietnam ka dataran luhur pikeun nganjang ka Tet. Poto: FB: Long Quang Le

Waktu ditanya naha Long milih ngajajah na wisata dataran luhur , babaturan éta curhat yén: " Poé-poéna masih panjang, tapi henteu salawasna cukup ngora pikeun ngalaksanakeun proyék anu teu acan réngsé. Nalika kuring sumping ka dieu, kuring ngarasa reuwas pisan ku kaéndahan anu megah sareng kumaha caket sareng jalma anu dipikacinta ".

Pariwisata Highland: Dinten masih panjang pisan, tapi henteu salawasna cukup ngora pikeun ngalaksanakeun proyék anu teu acan réngsé.
Poé-poéna panjang pisan, tapi anjeun henteu salawasna cukup ngora pikeun ngerjakeun proyék anu teu acan réngsé. Poto: FB: Long Quang Le

Lila hayang ka tujuan wisata dataran tinggi kawas ieu babagi, curhat tur masihan kahaneutan ka Tet tiis, di wewengkon kalawan loba kasusah. " Atmosfir di dieu ngajadikeun kuring indescribably light-headed unggal waktu kuring nganjang, sono ka imah, sono ka jalma nu dipikacinta, luhureun sakabeh inget suasana taun kaliwat, loba kenangan jeung émosi nu teuas pikeun nempatkeun dina kecap. ". .

Pariwisata Upland: Lila hayang indit ka tempat sapertos babagi, curhat tur masihan kahaneutan ka libur Tet tiis, di wewengkon kalawan loba kasusah.
Lila hoyong angkat ka tempat-tempat sapertos kitu pikeun ngabagi, curhat sareng masihan kahaneutan ka daérah anu seueur kasusah. Poto: FB: Long Quang Le

Panjang dibagikeun: " Tempat ieu dikaruniai iklim anu saé pisan ku alam, unggal taun gaduh warna anu unik “. Perjalanan panjang ngalangkungan Vietnam dieureunkeun di tujuan anu terkenal anu sigana sadayana terang nami sapertos: Ha Giang, Sa Pa, Moc Chau, Dak Lak, Da Lat, Quang Nam, Lao Cai, Quang Binh,....

Pariwisata Highland: Dikurniakeun ku alam kalayan iklim anu nguntungkeun, unggal taun gaduh warna anu unik.
Diberkahan ku alam kalayan iklim anu nguntungkeun, unggal taun mawa warna sorangan. Poto: FB: Long Quang Le

" Lima bulan ngan ukur ngaran jalma pikeun milestones, tapi dina unggal milestone aya usaha jeung niat unggal jalma. Pikeun kuring, nalika kuring datang ka dieu pikeun ningali kageulisan liar, nutupan warna héjo anu tiis, ngadangukeun rusting daun tangkal, kuring ngarasa ahéngna tengtrem, ngan hayang kuring bisa sugema dina unggal tahap nonoman kuring. ngaliwat ". Panjang dibagikeun ngeunaan perjalanan dataran luhur .

Pariwisata Upland: Lima bulan téh ngan ngaran jalma méré milestones, tapi dina unggal milestone aya usaha jeung niat unggal jalma.
Taun ngan ukur nami anu dipasihkeun ku jalma pikeun tonggak, tapi dina unggal tonggak nyaéta usaha sareng karsa masing-masing jalma. Poto: FB: Long Quang Le

Panginten tempat ieu parantos nyésakeun kesan anu teu tiasa hilap sanés ngan ukur dina Quang Long sorangan, tapi pastina jalma-jalma anu kantos angkat ka dieu kagum ku rarasaan ringan anu hese diucapkeun. Pariwisata dataran luhur kalawan moments pangalusna dirékam ku sobat na encapsulated dina unggal kecap dibagikeun, unggal kecap confided.

Pariwisata Highland: Momen anu paling indah dirékam ku budak lalaki sareng dibungkus dina unggal babagi, unggal kecap anu dipercaya.
Momen-momen anu paling indah dirékam ku réréncangan sareng dibungkus dina unggal kecap anu dibagikeun, unggal kecap anu dipercaya. Poto: FB: Long Quang Le

Muga-muga, ngaliwatan tulisan di luhur, anjeun bakal tiasa ningali kaéndahan "langka" nalika milih wisata dataran luhur ngaliwatan pos dibagikeun ku Quang Long. Ieu lalampahan unforgettable!

Khanh Quynh

Numutkeun koran olahraga Vietnam

Tulisan patali

Ninggalkeun komentar

Kéngingkeun tulisan énggal gratis tina TRIPMAP.VN

Lebetkeun alamat surélék anjeun teras klik ngalanggan pikeun nampa beja panganyarna ti TRIPMAP.VN