3 léngkah pikeun gaduh wisata kota kabut anu sampurna

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabut

 

Hiji rencana impressive sok penting pikeun boga lalampahan Sapa sampurna pikeun maranéhanana anu gairah ngeunaan Ngalanglang di kotana halimun ngalamun tur pikaresepeun.

Kota kabut mangrupikeun salah sahiji tempat anu henteu kantos lirén janten "panas" pikeun anu resep mendakan bumi anu indah bentukna S nalika gaduh pamandangan alam anu liar sareng puitis anu ngajantenkeun seueur jalma. . peminat. Geura perhatikeun hal-hal anu pikaresepeun pikeun perjalanan Sapa pikaresepeun dina mangsa nu bakal datang "bungkus sareng angkat" sareng baraya sareng babaturan pas anjeun pamit usum wabah!

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutSapa mangrupikeun salah sahiji tempat anu henteu pernah lirén janten "hits panas" pikeun wisatawan anu gairah. Poto: @miaoo

3 "kaajaiban" léngkah sangkan lalampahan Sapa anjeun merenah tur impressive

Pilari hotél - resorts deukeut alam

Wisatawan nalika nganjang ka kota kabut sering milih resor anu caket sareng liar, alam puitis anu khas pisan di Sapa, kalayan harepan ngaraosan liburanna. Istirahat dina suasana tengtrem, tenang pinuh ku pesona.

Sababaraha koordinat hotél - sémah Resort tiasa ningali:

Topas Ecolodge

Topas Ecolodge nyaeta Resort di Sapa Hotél ieu nawiskeun pangalaman santai di tengah-tengah alam anu puitis sareng seger nalika diwangun di tengah-tengah pagunungan anu megah sareng leuweung anu lega, anu ngamungkinkeun para sémah tiasa muji pamandangan alam ti seueur lokasi utama atanapi nganjang ka sawah héjo. . kaéndahan anu dipibanda ieu bumi.

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutTopas Ecolodge mangrupikeun Resort di Sapa anu nawiskeun pangalaman santai di tengah alam puitis. Poto: @trieuquanghuy

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutKagum kana tetempoan alam Sapa anu pikaresepeun ti seueur lokasi utama. Poto: @uyenkem___

Alamat: Dusun Ban Lech, komune Thanh Kim, kota Sapa, propinsi Lao Cai.

Topas Riverside Lodge Sapa

Topas Riverside Lodge Sapa nyaeta hotél di Sapa owns kaéndahan arsitéktur unik tur impressive lamun kreatif ngagunakeun bahan deukeut alam pikeun datang nepi ka gagasan pikeun proyék metot maranéhanana. Atraksi anu ngajadikeun sémah murag asih jeung tempat ieu ogé ayana dina tetempoan alam unspoiled kalawan sasak gantung ngaliwatan aliran leutik menawan, gunung megah atawa leuweung héjo padet contributing kana nyieun spasi ngarasakeun. pikir dina perjalanan Pareum jalur keok .

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutTopas Riverside Lodge Sapa mangrupakeun hotél di Sapa nu owns kaéndahan arsitéktur unik amidst alam seger. Poto: @khin

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutNgarasakeun rasa immersing diri di gunung liar di Resort ieu. Poto: @miaoo

Alamat: Thanh Kim, Sa Pa, Sapa, propinsi Lao Cai.

Sapa Jade Hill Resort

Sapa Jade Hill Resort lokasina di tengah hiji spasi héjo impressive kalawan gunung megah di hiji sisi jeung leuweung lega di sisi séjén, contributing ka bringing rasa karapihan sarta tranquility ka jalma anu "jauh ti imah" ". 'tina kaributan hirup. Di Resort luhur Sapa Di dieu, anjeun tiasa sacara nyaman ilubiung dina seueur kagiatan anu aya hubunganana sareng rohangan héjo anu pikaresepeun sapertos leumpang, bersepeda, ngatur piknik leutik, ngaraosan pandangan gunung ti seueur lokasi utama ... Pangalaman perjalanan Sapa anu pikaresepeun teu bisa dipaliré .

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutSapa Jade Hill Resort lokasina diantara spasi héjo impressive gunung liar jeung leuweung. Poto: @miaoo

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutNgalaman rélaxasi amidst alam puitis Sapa di Resort impressive ieu. Poto: @nganthuong_

Alamat: Désa Ly, komune Lao Chai, Sapa, propinsi Lao Cai.

Milih nganjang situs wisata Sapa pikaresepeun

versi ucing pasir

Desa Cat Cat mangrupikeun tempat panemuan anu kasohor sareng sok aya di Wisata Sapa anu pikaresepeun méré sémah kasempetan pikeun nganjang sarta diajar ngeunaan kaéndahan budaya metot hiji kampung tradisional di gunung. Kaler. Désa anu indah ieu milik komune San Sa Ho sareng di lokasi anu pikaresepeun ieu, sémah tiasa ngalaman ilubiung dina seueur kagiatan anu pikaresepeun sapertos leumpang dina jalur taringgul sareng muji pamandangan alam anu puitis, ngadayung di walungan. hirup maya metot . tempat di Sapa .

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutKampung Ucing Ucing nyaéta hiji désa anu kasohor pisan di wewengkon pagunungan kalér. Poto: @hog.nhu.ng

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabut"Seuneu" pariksa-di kalawan backgrounds alam pikaresepeun countless di désa Cat Cat. Poto: @thubui_

O Quy Ho Pass

Digelar "raja lintasan" di Northwest, O Quy Ho pass gaduh kaéndahan liar nalika diwangun nangkep gunung anu berliku, anu pasti bakal mawa pangalaman anu pikaresepeun tapi sami-sami nangtang. . Pikeun travelers anu resep ngajajah. Utamana, kalayan kaluhuran 2.000m dpl, ti luhureun pas anjeun tiasa admire rentang megah Hoang Lien Son jeung panorama alam overwhelming nu teu bisa sono salila wisata. Pareum jalur keok tina kuring.

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutO Quy Ho Pass nyaéta "raja anu lolos" di daérah Northwest. Poto: @giangjolie

Lebak Muong Hoa

Lembah Muong Hoa mangrupikeun tempat anu kedah dibawa Pangalaman perjalanan Sapa Impressive lamun datang boga kasempetan pikeun neuleumkeun diri di alam amidst pamandangan gunung megah tur megah sarta seasonally mekar sawah rapeseed. ka countless wallpaper impressive.

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutLebak Muong Hoa kasohor ku pamandangan alam anu puitis anu ngajantenkeun seueur jalma kagum. Poto: @ mess.1407

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutKagumi kembang liar musiman anu warni di lebak anu indah ieu. Poto: @ttaammtttt

Puncak Fansipan

Disebut hateup Indocina kalayan jangkungna 3.143m dpl, éta nawiskeun pangalaman penaklukan anu pikaresepeun anu saha waé anu nganjang ka kota kabut anu hoyong dijalankeun. Khususna, datang ka dieu, sémah boga kasempetan pikeun admire lautan awan nangkeup gunung, nyieun hiji bentang alam metot nu ngajadikeun loba jalma fascinated.

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabut"Hateup Indocina" mangrupikeun koordinat penaklukan anu teu kedah sono di Sapa. Poto: @chinspeedy

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutPariksa-in jeung simbol kawentar di puncak gunung ieu. Poto: @whereizhanhan

Panggihan tetempoan alam musiman has di Sapa liar jeung puitis

Alam di Sapa salawasna boga atraksi pisan unik lamun unggal usum didieu brings atraksi sorangan pikeun mantuan datang malah Lalampahan ka Sapa di Anjeun tiasa ngarasakeun alam iraha wae taun. pikaresepeun, pikaresepeun. Kagiatan santai pakait sareng tetempoan alam puitis kayaning leumpang, Ngabuburit pikeun manggihan titik anyar, ngarasakeun seger, atmosfir damai atawa mariksa-in kalawan backgrounds héjo pikaresepeun countless ... salawasna mawa loba pangalaman metot pikeun liburan anjeun di Sapa kalawan kulawarga anjeun.

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutHayu urang muji usum emas anu romantis sareng pikaresepeun di kota kabut. Poto: @lena_

Ti bulan Pebruari nepi ka Méi nyaéta waktu nu datang bisa mikaresep usum kembang nu paling éndah di kota halimun kayaning mekar peach, plum blossom. ti Juni. nepi ka Agustus.

3 léngkah 'ajaib' pikeun gaduh wisata Sapa anu sampurna pikeun liburan anu pikaresepeun di kota kabutNeuleumkeun diri dina usum kembang vibrant tur impressive taun di Sapa. Poto: Pham Ngoc Anh

Khususna, "musim emas" anu disambut ku wisatawan ti sakumna dunya bakal tumiba antara Séptémber sareng Nopémber, masihan anjeun kasempetan pikeun muji sawah anu saé dina usum panén anu pikaresepeun sareng usum tiris anu panjang. Ti Oktober nepi ka Désémber, cuaca di dieu bakal karasa pisan, tapi dina mangsa ieu datang bisa admire kabut padet kawas gelombang badag atawa fenomena salju geulis tur pikaresepeun. .

Sapa tour jadi leuwih pikaresepeun tur impressive mun anjeun boga jadwal kapanggihna metot sarta seru kalawan countless senang jeung pangalaman sayah jeung baraya jeung babaturan di alam liar sarta puitis of Sapa. Éndah kasaput halimun.

Ngagantung

Numutkeun koran olahraga Vietnam

Tulisan patali

Ninggalkeun komentar

Kéngingkeun tulisan énggal gratis tina TRIPMAP.VN

Lebetkeun alamat surélék anjeun teras klik ngalanggan pikeun nampa beja panganyarna ti TRIPMAP.VN