Dimana angkat sareng maén wengi di Ha Long?

Ha Long dianggap tempat lukisan jeung cai menawan, lukisan tinta geulis. Lamun beurang kota warisan ageman on sorangan kaéndahan geulis tina fairyland, peuting éta shimmering jeung lamunan handapeun shimmering lampu taram. Dimana buka Ha Long peuting, naon maén bakal eusi nu Tripmap.vn hayang ngirim ka anjeun dina artikel di handap ieu.

Kaéndahan hérang Ha Long nalika magrib

Dimana angkat sareng maén wengi di Ha Long?
Kota basisir téh cemerlang handapeun lampu warna

 

Upami aya anu kantos angkat ka Ha Long, ngumbara di jalan-jalan pasti moal hilap pamandangan kota basisir anu cemerlang, megah sareng hérang nalika wengi. Dina waktos ayeuna, jalan-jalan, palabuan laut sareng sasak di dieu handapeun lampu warna-warni janten langkung menawan sareng misterius ti kantos. Wengi ragrag ogé waktos tempat hiburan sapertos bar sareng réstoran dibuka pikeun ngabagéakeun sémah.

Tempat kawas Teluk Ha Long, sasak Bai Chay, jalan basisir Bai Chay, Hon Gai, kota heubeul, Sunword Ha Long sadayana pisan romantis tur kaasih. Di teluk warisan, kapal pesiar sapeuting lalaunan ngalayang di laut dina wengi, nyéépkeun sagara cai sareng gunung. Atawa sasak Bai Chay téh kawas string di tengah langit starry sparkling, kota heubeul jadi beuki misterius, cinta teh adegan pikeun jalma ngora pikeun pariksa-di, hirup pangalusna maya kahirupan.

Atanapi kabayang panonpoé Sunword Ha Long malah langkung spektakuler sareng pikaresepeun, ti kajauhan di palabuhan Tuan Chau, éta ogé caang di tengah laut anu ageung. Di suku Sasak Bai Chay, jalan sibuk, sakali burst ku datang, jalan téh beueus, sarta réstoran méré kaluar aroma nu nyeri irung.

Bisa disebutkeun yen ti sudut mana wae, Ha Long peuting oge warna-warni, gaib, geulis, jeung damai.

Tempat pikaresepeun Ha Long peuting

Teluk Ha Long

Dimana angkat sareng maén wengi di Ha Long?

Ha Long Bay sibuk ku cruises sapeuting

Lamun beurang bay pusaka téh biru asih tur hipu, lamun peuting ragrag, éta pisan ilusi. Parahu keur pelesir sapeuting bersinar saolah-olah ngagaur laut biru. Neuteup ti basisir, unggal jajaran gunung héjo disumputkeun, nembongan di antara lampu héjo, beureum, wungu, jeung konéng, diantara musik liris echoing. Nu nganjang kaditu kadieu ka alam sejen, ngupingkeun sora alam nu herang, ngupingkeun sora laut, angin peuting nu tiis, nyeuseup hawa nu beresih seger, sukma beuki anteng.sikep nu teu biasa.

Sasak Bai Chay

Dimana angkat sareng maén wengi di Ha Long?

Disebut istana Ha Long, éta mangrupikeun sasak anu ngahubungkeun dua tebing Bai Chay sareng Hon Gai. Nangtung dina sasak, Anjeun bisa ngarasakeun pintonan panorama pantai, jalan jeung wangunan luhur-naékna brightly cahayana jero kota basisir. Dina aliran Cua Luc, datang bakal sapatemon parahu leutik sarta badag quietly floating sapanjang caina.

Utamana, peuting, sakabeh sasak shimmering sarta warni, dicitak dina beungeut cai sparkling geulis. Lamun boga kasempetan leumpang dina sasak peuting ngadéngékeun sora angin, ombak hipu ombak harmonis jeung sora kahirupan, teu aya deui seru ti éta.

Pasar Peuting Ha Long

 

Tempatna di pantai Bai Chay anu indah, pasar wengi Ha Long mangrupikeun tujuan balanja, tempat wisata sareng hiburan pikeun wisatawan unggal wengi. Pasar mimiti dibuka pikeun sémah ti jam 6 sonten sareng beroperasi dugi ka wengi.

Di dieu datang bakal bisa ngalegaan horizons maranéhanana jeung lapak ngajual souvenir, perhiasan, trinkets... handmade ti seashells, cangkang kéong... Atawa lapak pakean jeung gambar Ha Long Bay, Street dahareun pisan eye-catching jeung nikmat.

Ha Long wengi dahareun jalan

Dimana angkat sareng maén wengi di Ha Long?
Ha Long peuting jalan dahareun jeung rupa-rupa menu dahareun

 

Ieu alamat pilarian pikeun wali anu dahar peuting. Ngarasakeun nikmat, kadaharan ti laut greasy bari ningali romantis peuting laut. Kalayan langkung ti 80 kios anu ngajual sagala jinis kadaharan laut sareng masakan lokal kalayan harga anu lumayan, éta mangrupikeun salah sahiji pangalaman kadaharan laut anu unik pikeun sémah.

Bar pantai Bai Chay

Dimana angkat sareng maén wengi di Ha Long?
Sopan, méwah, spasi liris mangrupa atraksi Bai Chay bar pantai

 

Bar pantai Bai Chay utamana beroperasi peuting. Spasi bar outdoor pisan lega tur airy, datang bisa ngarasakeun inuman, ngadengekeun musik, ngobrol, senang jeung lalajo laut Ha Long. Bar dirancang dina gaya nonoman sareng novél pikeun narik jalma ngora, sémah di dieu tiasa calik atanapi ngalih kalayan nyaman sareng tukeur.

Bisa disebutkeun yen Ha Long henteu ngan geulis tur pikaresepeun beurang, tapi peuting éta sarua romantis, bustling tur pikaresepeun. Sareng lahan wisata ieu salamina mangrupikeun nami anu terang dina peta pariwisata domestik sareng pariwisata internasional.

Tulisan patali

Ninggalkeun komentar

Kéngingkeun tulisan énggal gratis tina TRIPMAP.VN

Lebetkeun alamat surélék anjeun teras klik ngalanggan pikeun nampa beja panganyarna ti TRIPMAP.VN