TOP 3 réstoran unik kedah nyobian nalika datang ka Ha Long

Ha Long ayeuna mangrupikeun tujuan wisata anu paling pikaresepeun di nagara éta, seueur wisatawan anu uih deui ka Ha Long kaget ku kamajuan gancang infrastruktur sareng ranté suplai jasa pariwisata. Salah sahiji perhatian utama wisatawan nyaéta kumaha carana milih réstoran anu paling nikmat, unik sareng bergengsi di daérah éta. Ngaliwatan artikel ieu, TRIPMAP bakal mawa datang ka 03 réstoran nikmat di wewengkon, unggal kalawan fitur unik, cocog pikeun loba kaperluan sarta kahayang wisatawan datang ka Ha Long.

TOP 1. Réstoran Khai Huong

Fitur: Hiji-hijina réstoran di Ha Long sareng 1/2 daérah anu aya di laut / Super geulis

Réstoran Khai Huong nyaéta nominasi No. Stasion ferry Hon Gai, dating ti jaman Perancis. Aya 2 tangkal phoenix kuno di tengah pakarangan leuwih 50 taun. réstoran nu boga pintonan laut mutlak Kusabab wewengkonna aya di laut, anjeun tiasa nikmati tuangeun anjeun katuhu gigireun laut, rarasaan kawas diuk dina réstoran ngambang. Gaya réstoran téh basajan, rustic, kandel jeung laut, tempat sering tina mayoritas penduduk lokal.

Jalma-jalma di dieu sering nyebat réstoran ieu 1 réstoran samenanjungLinggih di lantai 2 karasaeun linggih dina parahu ageung di teluk. Kalayan 1 lanté lega nyanghareup langsung ka Teluk Cua Luc, panempoan panorama sasak Bai Chay anu megah, Mobil Kabel Ratu, Dermaga wisata internasional... Hareupeun réstoran téh nepi ka legana ampir 50m. Aya parkir anu lega dina dua sisi jalan. Kapasitas kira-kira 100 mobil tiasa pas.

Réstoran Super view - Hareupeun réstoran lega ampir 50m. Aya tempat parkir di dua sisi jalan, cukup pikeun 2 mobil
Réstoran Super view - Hareupeun réstoran lega ampir 50m. Aya tempat parkir di dua sisi jalan, cukup pikeun 2 mobil

Menu kadaharan di imah Khai Huong nyaéta kadaharan laut Ha Long anu seger sareng masakan panggang dina harga anu wajar, sareng seueur kombinasi sareng pilihan. Kusabab éta toko khusus Ngalayanan warga satempat Ku kituna wisatawan datang ka dieu ulah salempang ngeunaan motong sarta motong, niupan harga dina usum puncak. Sateuacan sumping ka dieu pikeun tuang, anjeun ogé tiasa pariksa harga sateuacanna ngalangkungan menu online réstoran atanapi nelepon hotline: 0932088588

Réstoran Khai Huong tina sudut pandang overhead katingalina sapertos semenanjung kalayan 1/1 daérah anu aya di laut
Réstoran Khai Huong tina sudut pandang overhead katingalina sapertos semenanjung kalayan 1/1 daérah anu aya di laut

Lamun maksudna datang ka réstoran Khai Huong, Anjeun kedah nelepon sateuacanna Kusabab réstoran sok rame unggal poe minggu. Dina poé cuaca nice, diuk di luar dahar, anjeun bakal ngalaman kumaha megah spasi sudut kalawan pintonan panorama Cua Luc Bay.

Ningali imah Khai Huong ti laut
Ningali imah Khai Huong ti laut

Hal husus sejenna nyaeta yen réstoran lokasina di Creek of Cua Luc Bay, dimana loba kapal ngaliwat jeung dahar di dieu, sajaba ti ngarasakeun pintonan super, datang ogé bisa ningali kapal badag sarta leutik mindeng ngaliwatan jalur ieu.

Sémah anu tuang di dieu tiasa ningali kapal ageung sareng alit ngaliwat
Sémah anu tuang di dieu tiasa ningali kapal ageung sareng alit ngaliwat

Dahar di réstoran téh kawas diuk dina parahu keur pelesir ngambang dina bay
Dahar di réstoran téh kawas diuk dina parahu keur pelesir ngambang dina bay

Pamandangan puitis éndah, lokasi utama réstoran Khai Huong
Pamandangan puitis éndah, lokasi utama réstoran Khai Huong

Senang tur haneut hidangan datang ngalaman réstoran Khai Huong
Senang tur haneut hidangan datang ngalaman réstoran Khai Huong

Linggih di handapeun tangkal phoenix langkung ti 50 taun, ningali pemandangan laut, kapal ngaliwat
Linggih di handapeun tangkal phoenix langkung ti 50 taun, ningali pemandangan laut, kapal ngaliwat

Ngadegkeun 2 réstoran Khai Huong

Anyar, réstoran Khai Huong dibuka fasilitas kadua, kalawan lokasi perdana teu kurang ti fasilitas 2, lokasina katuhu dina darmaga kapal pesiar kalawan 1-arah pintonan geulis tanpa juru disumputkeun, datang ka Ha Long boga sejen 4. Pilihan anyar pikeun anjeun lalampahan. 1 fasilitas jarakna 2m, gumantung kana kabutuhan unggal kulawarga atanapi kelompok, punten nelepon nomer hotline réstoran pikeun nasihat anu langkung spésifik.

réstoran Khai Huong 2 fasilitas lokasina di port kapal pesiar, 4 arah view geulis jeung sudut disumputkeun
réstoran Khai Huong 2 fasilitas lokasina di port kapal pesiar, 4 arah view geulis jeung sudut disumputkeun

pakarangan bir 2-imah Khai Huong urang

Video réstoran Khai Huong

Inpo kontak pikeun réstoran Khai Huong

puncak 2. Réstoran héjo

titik husus: Réstoran skala ageung, seueur barang, pusat wisata Bai Chay

Bisa ngomong, réstoran héjo mangrupa réstoran jeung Skala panggedena di wewengkon Bai Chay. Lokasina di tengah puseur wisata, di jalan utama Hoang Quoc Viet, pohara merenah pikeun pindah jeung commuting. Total aréa réstoran nepi ka 2500m2, kaasup loba barang: pakarangan Bir, réstoran seafood, warung kopi, BBQ aréa hot pot, aréa acara, aréa kaulinan barudak....

Keur luhur diantara nu réstoran skala badag jeung paling mewah di Ha Long, tapi menu masakan Héjo réstoran pisan lemes, kalawan loba pilihan dahareun susunan ti ukur 200k / hidangan, pinuh ku kelas tinggi na masakan seafood seger. staf jasa anu sumanget tur attentive. Hargana jelas didaptarkeun, ku kituna sémah henteu hariwang ngeunaan dipotong atanapi ditiup.

  • Réstoran ngagaduhan langkung ti 100 tuangeun sareng inuman Asia sareng Éropa
  • Tempatna di tengah-tengah pusat wisata, tempat parkirna lega, merenah pikeun pindah
  • Harga didaptarkeun, set menu sareng seueur tuangeun parasmanan
  • Skala ageung, kalayan panci panas BBQ, warung kopi, daérah konperénsi, tempat kaulinan barudak
  • kapasitas maksimum 700 sémah | 05 kamar VIP ti 6-30 jalma.
  • Rupa-rupa kadaharan ti laut, 100% seger
  • 40 rupa bir jeung 10 rupa anggur étnis soaked pikeun lila.

Hal anu paling khusus nyaéta réstoran éta ngagaduhan 1 188 Héjo Ladang , sagalana ti sayuran pikeun sayuran dilayanan di dieu tumuwuh di tegalan, mastikeun 100% freshness, kaamanan jeung cleanness.

tegalan hidroponik 188 tegalan héjo
tegalan hidroponik 188 tegalan héjo

Catetan: Pikeun ngahindarkeun kaleungitan waktos perjalanan, sémah kedah mesen méja sateuacanna ku telepon, sabab réstoran bakal pinuh upami anjeun henteu mesen sateuacanna.

TOP 3 réstoran nikmat kedah nyobian nalika iinditan ka Ha Long
Hareupeun réstoran Héjo lega, airy, beresih jeung geulis, lokasina di puseur wisata Bai Chay

Réstoran ageung, kapasitas dugi ka 700 tuangeun
Réstoran ageung, kapasitas dugi ka 700 tuangeun

Rohangan héjo luhureun 1 réstoran di Bai Chay, Ha Long
Rohangan héjo luhureun 1 réstoran di Bai Chay, Ha Long

masakan nikmat ti 5 * chefs
masakan nikmat ti 5 * chefs

Inpo kontak réstoran héjo

puncak 3. Phu Lam Rumah Makan

titik husus: réstoran heubeul, lolobana porsi locals

Diadegkeun dina 2005, Phu Lam Rumah Makan geus ngalaman ampir 20 taun pangwangunan, ayeuna geus jadi tempat makan populér populér urang Ha Long. Gaya réstoran henteu formal teuing, janten sigana henteu kanggo anu resep tempat anu méwah. Sabalikna, ieu mangrupikeun tempat anu kasohor sareng bergengsi di Ha Long, dimana kalolobaan warga lokal sumping pikeun mikaresep.

Diadegkeun dina 2005, Phu Lam Rumah Makan geus ngalaman ampir 20 taun pangwangunan
Diadegkeun dina 2005, Phu Lam Rumah Makan geus ngalaman ampir 20 taun pangwangunan

Upami anjeun hoyong milarian tempat makan lokal anu bergengsi nalika angkat ka Ha Long, Phu Lam Restaurant mangrupikeun pilihan anu pas. Réstoran lokasina jauh ti pusat wisata, tapi caket stasiun beus Bai Chay. Tempat ngumpulna loba gourmets di wewengkon papanggih jeung tukeur. Méakkeun sababaraha waktos di dieu pikeun ngarasakeun masakan seafood, gunung jeung leuweung ogé bakal patut usaha jeung processing lokal unik, hargana lemes sarta tangtu teu perlu salempang ngeunaan "hacking"

A angka nu gede ngarupakeun locals datang ka ngarasakeun kadaharan di réstoran éta
Sajumlah ageung tuangeun lokal sumping pikeun ngaraosan tuangeun di réstoran éta

 

Sok ramé ku palanggan ka réstoran
Sok ramé ku palanggan ka réstoran

 

Masakan yuyu kukus di réstoran Phu Lam
Masakan yuyu kukus di réstoran Phu Lam

Kusabab ayana di Jalan Raya Nasional, lalu lintas di dieu pisan merenah, jarang macét. Réstoran ogé ngagaduhan tempat parkir anu nyaman anu henteu kedah sesah milarian tempat parkir. Kalayan gaya anu henteu teuing ribut sareng kacau sapertos réstoran anu aya di pusat wisata, tuangeun ngan ukur nyéépkeun 5 dugi ka 10 menit ku mobil atanapi taksi pikeun dugi ka tempat anu saé pikeun tuang. Ha Long.

Dahareun di Rumah Makan Phu Lam henteu canggih teuing tina segi penampilan, tapi museurkeun pisan kana kasegaran dahareun. Kadaharan laut di dieu cukup beunghar ku lauk, udang, keuyeup, keuyeup, permukaan, keong, .... Seafood dieusian dina bak pikeun tetep hirup, mantuan pikeun nyieun rasa freshest.

Inpo kontak pikeun réstoran Phu Lam

Méja buku telepon: 0966666106

Alamat: Jumlah imah 935 Cai Lan, Bai Chay Ward, Ha Long Kota, Quang Ninh

harga rujukan: ti 100k - 300k / hidangan

Catetan: Salawasna cagar méja ku nomer telepon sateuacanna pikeun ngahindarkeun waktos anjeun nalika teu aya méja

 

Tulisan patali

Ninggalkeun komentar

Kéngingkeun tulisan énggal gratis tina TRIPMAP.VN

Lebetkeun alamat surélék anjeun teras klik ngalanggan pikeun nampa beja panganyarna ti TRIPMAP.VN