Ha Long City ngaluncurkeun seueur produk wisata pantai énggal

Kalayan kakuatan alam anu indah, Ha Long Quang Ninh parantos janten pusat wisata di propinsi khususna sareng nagara umumna. Dina raraga ngarahkeun ieu lahan jadi tujuan opat musim pikeun wisatawan, Kota Ha Long ngaluncurkeun seueur produk wisata laut énggal.

Réstoran Cruise Laut gurita

Ha Long City ngaluncurkeun seueur produk wisata pantai énggal
Sea Octopus réstoran pesiar brings angin anyar pikeun wisata pantai Ha Long

 

Parahu keur pelesir Sea Octopus boga kapasitas leuwih ti 200 sémah kalayan 2 kamar makan badag sarta sajumlah kamar makan swasta milik Huong Hai Co., Ltd., hiji unit specializing dina bisnis pariwisata sapeuting on. Teluk Ha Long panalungtikan sarta pamekaran. Dina pesiar, sémah tiasa duanana nganjang ka teluk sareng nikmati sagala jasa pariwisata, Resort, asakan, spa, ngojay. kelas, paling rupa-rupa peuting.

Éta cruises méwah, dilengkepan modern, kaasup motels, réstoran, hiburan pikaresepeun tur jasa rélaxasi, sarta fasilitas nyaman nu teu béda ti réstoran 5-béntang on tepi. Ieu produk wisata laut anyar nu brings diversity kana kagiatan pariwisata, ngurangan beungbeurat dina réstoran terestrial dina usum puncak.

Pesiar peuting jalan

Ha Long City ngaluncurkeun seueur produk wisata pantai énggal
Yacht Night Street - pesta ningali Ha Long Bay wengi.

 

Yacht Peuting Street bakal dibuka dina 28. April di Pelabuhan kapal panumpang internasional Tuan Chau Diayakeun ku Ha Long Sun Company, Komite Rahayat Kota. Numutkeun Wakil Pupuhu Komite Rahayat Kota Ha Long, kota wengi parahu keur pelesir bakal jadi tujuan anyar jeung pikaresepeun pikeun wisatawan nalika wabah COVID-19 dina kontrol; ngurangan beban pikeun réstoran di basisir nalika usum, poé puncak; nyiptakeun model bisnis sustainable di mangsa nu bakal datang, optimizing kapasitas eksploitasi kapal ngadatangan bay, ngawatesan alam musiman kapal sightseeing jeung bringing rasa pikaresepeun anyar pikeun wisatawan.

Di dieu, sémah boga kasempetan pikeun ngarasakeun spasi sightseeing, rélaxasi, hiburan romantis tur liris, sarta ngarasakeun loba jasa pesiar anyar jeung pikaresepeun dina yachts kelas luhur. Anjeun bakal saolah-olah ngambang ngajajah, ngajajah laut, unggal rohangan laut peuting bakal ngurangan kana jiwa nu datang.

Sajaba ti éta, jasa pariwisata kelas tinggi kayaning sapeuting tetep on Ha Long Bay, hiber seaplane, view helikopter of Ha Long Bay mawa loba pangalaman anyar jeung pikaresepeun pikeun datang.

Kagiatan festival

Ha Long City ngaluncurkeun seueur produk wisata pantai énggal
Carnaval Ha Long mawa atmosfir bustling ka kota keajaiban.

 

Diperkirakeun dina 2022, Komite Rahayat Kota Ha Long bakal ngayakeun kagiatan sorotan sareng merek sapertos Program Karnaval Ha Long Summer 2022; Program karnaval usum tiis; Festival Kuil Monsignor Tran Quoc Nghien, kagiatan budaya-seni, latihan fisik-olahraga dina kasempetan libur 30/4-1/5; Program musik jalanan anu dilakukeun ku seniman ngora unggal Saptu, Minggu…

Kagiatan ieu boga tujuan pikeun nyieun hiji senang, seru, aduk atmosfir ogé ngamajukeun citra lahan, jalma, jeung identitas budaya étnis di kota Ha Long, propinsi Quang Ninh ka dunya. Dina waktos anu sami, éta ogé negeskeun yén Ha Long mangrupikeun tujuan "aman-ramah-ramah", nyumbang kana narik sajumlah ageung wisatawan domestik sareng internasional ka kota basisir.

Dina raraga nyebarkeun informasi ngeunaan produk wisata bahari anyar di wewengkon, kota Ha Long ngayakeun kagiatan komunikasi, promosi promosi pariwisata ngeunaan gambar Ha Long - hiji kota wisata bersih ASEAN, promosi nu Ngagunakeun téhnologi informasi dina iklan pariwisata sarta promosi. Ka hareupna, kota warisan bakal janten tujuan anu paling idéal pikeun wisatawan Vietnam sareng internasional.

Tulisan patali

Ninggalkeun komentar

Kéngingkeun tulisan énggal gratis tina TRIPMAP.VN

Lebetkeun alamat surélék anjeun teras klik ngalanggan pikeun nampa beja panganyarna ti TRIPMAP.VN