Ngan 1 bulan deui dugi ka ahir 50% potongan harga tikét pikeun nganjang ka Teluk Ha Long

50% tina harga tikét pikeun nganjang ka Teluk Ha Long ngan ukur sabulan deui

Kabijakan stimulus pariwisata Quang Ninh, kalebet diskon 50% dina harga tikét Nganjang ka Teluk Ha Long, bakal mungkas dina ahir Juni ieu. Henteu écés naha Quang Ninh bakal terus gaduh kawijakan pikeun merangsang paménta pariwisata.

 

50% tina harga tikét pikeun nganjang ka Teluk Ha Long ngan ukur sabulan deui
50% potongan harga tikét pangakuan Teluk Ha Long tinggal sabulan deui

Pikeun terus merangsang paménta pariwisata, Quang Ninh ngurangan 50% tina harga tiket nganjang ka Ha Long Bay, Yen Tu, jeung Ha Long. Museum Quang Ninh ngalayanan sémah, dilarapkeun ti 1.1.2022 Januari 30.6.2022, nepi ka ahir Juni 2021, 50. Dina 6, Quang Ninh ogé ngirangan biaya asup ka Teluk Ha Long, Leuweung Nasional Yen Tu sareng Monumen, sareng Museum Quang Ninh ku 6% dina XNUMX bulan mimiti taun sareng ngabebaskeunana dina XNUMX bulan terakhir taun éta. .

Sanajan kitu, alatan ngembangkeun pajeulit tina pandémik COVID-19, jumlah nu datang pisan saeutik. Numutkeun statistik Departemen Pariwisata Quang NinhRata-rata, ngan sakitar 100 wisatawan anu nganjang ka Teluk Ha Long unggal dinten. Numutkeun kana Badan Manajemén Teluk Ha Long, total pendapatan penjualan tikét pikeun nganjang ka Teluk Ha Long di 2021 ngan sakitar 7 milyar VND, sedengkeun sateuacan pandémik COVID-19, pendapatan puncak dinten tina 5 dugi ka 7 milyar VND. Penjualan tikét pikeun nganjang ka Teluk Ha Long di 2019 ngahontal langkung ti 1.200 milyar VND. Salila dua taun pandémik COVID-2, Propinsi Quang Ninh kapaksa ngagunakeun anggaran pikeun ngarojong pamayaran gaji pikeun pajabat jeung pagawé di Ha Long Bay Manajemén Board. Kusabab nagara dibuka deui pikeun pariwisata dina 15 Maret 3, jumlah sémah ka Teluk Ha Long laun-laun ningkat deui. Ayeuna, dina weekends, Ha Long Bay ngabagéakeun ampir 2022 datang unggal poé; biasana wilujeng sumping ti 8.000 sémah.

Diperkirakeun yén usum panas ieu, jumlah sémah ka Teluk Ha Long bakal balik deui ka tingkat normal sapertos taun-taun tanpa wabah COVID-19, kalebet dugi ka 3 sémah / dinten. Kalayan jumlah sémah ayeuna, upami henteu ngirangan ku 50%, unggal dinten harga tikét nganjang ka Teluk Ha Long diperkirakeun 4-5 milyar VND / dinten dina akhir minggu sareng 2-2,5 milyar VND / dinten minggu.

Tulisan patali

Ninggalkeun komentar

Kéngingkeun tulisan énggal gratis tina TRIPMAP.VN

Lebetkeun alamat surélék anjeun teras klik ngalanggan pikeun nampa beja panganyarna ti TRIPMAP.VN