eusi hak cipta

Sakumaha anjeun terang, kami ngawangun TRIPMAP salaku produk pikeun ngadukung komunitas, situs ngabagi inpormasi pikeun ngabantosan pangguna gaduh inpormasi anu paling akurat sareng énggal ngeunaan perjalanan, pikeun wisatawan anu tiasa milih pilihan. , ngalaman perjalanan anjeun pinuh. Inpormasi ieu diropéa sareng dimoderasi ku masarakat lokal sareng ti kolaborator anu tinggal di daérah éta.

Logo resmi Tripmap.vn
Logo resmi Tripmap.vn

Dina prosés nyiptakeun kontén, tim lokal sareng kolaborator peryogi pisan ilustrasi anu lengkep, stok potret diri henteu cekap, ngarah ngaleungitkeun poto sareng klip ilustrasi. Tim kolaborator tiasa nganggo gambar tambahan anu dipilarian dina Google sareng sababaraha mesin pencari sanés, ngarah kana asal-usul sareng hak cipta anu teu dipikanyaho. Salaku pamekar eusi, urang ngartos pentingna respecting hak cipta. Kami ngahargaan sareng hatur nuhun ka pangarang, organisasi nirlaba anu parantos nyumbang sareng ngabagikeun ka kami gudang audio, gambar, klip ... pikeun ngembangkeun sareng ngawangun halaman inpormasi komunitas TRIPMAP. beuki berharga sareng mangpaat pikeun pangguna.

Upami anjeun mendakan eusi TRIPMAP ngeposkeun anu anjeun yakin hak cipta anjeun sareng hoyong dihapus atanapi pamundut anu sanés, mangga ngahubungi kami via formulir kontak.

Urang tulus hatur nuhun!