kabijakan privasi

Kabijakan Privasi di Tripmap.vn

Panungtungan diropéa: 03 Maret 3

Kabijakan Privasi ieu ngajelaskeun kabijakan sareng prosedur kami ngeunaan pangumpulan, pamakean sareng panyingkepan inpormasi anjeun nalika anjeun nganggo jasa sareng nyarioskeun ka anjeun ngeunaan hak privasi anjeun sareng kumaha hukum panyalindungan anjeun.

Kami nganggo data Pribadi anjeun pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Layanan. Ku ngagunakeun Service éta, Anjeun idin pikeun ngumpulkeun sarta pamakéan inpormasi luyu jeung Kabijakan Privasi ieu. Kabijakan Privasi ieu didamel kalayan bantosan ti Bentuk Kabijakan Privasi .

Katerangan jeung Harti

Interprétasi

Kecap-kecap anu hurup kahiji dikapital hartina dihartikeun dina kaayaan di handap ieu. Definisi di handap ieu bakal gaduh harti anu sami henteu paduli naha éta lumangsung dina tunggal atanapi jamak.

Watesan

Pikeun kaperluan Kabijakan Privasi ieu:

  • Rekening hartina akun tunggal dijieun pikeun Anjeun ngakses Layanan kami atawa porsi Layanan kami.

  • Kumpeni (disebut "Pausahaan", "Kami", "Kami" atanapi "Kami" dina pasatujuan ieu) nyaéta ADVER MEDIA JOINT STOCK COMPANY, No. 6 / B4 / 115 Tran Cung, Nghia Tan, Cau Paper, Hanoi, Vietnam .

  • cookie mangrupikeun file leutik anu disimpen ku situs wéb dina komputer anjeun, alat sélulér atanapi alat anu sanés, ngandung inpormasi lengkep ngeunaan sajarah browsing anjeun dina situs wéb éta diantara seueur kagunaan.

  • bangsa Ngarujuk kana: Vietnam

  • Paranti hartosna alat naon waé anu tiasa ngaksés Layanan sapertos komputer, telepon sélulér atanapi tablet digital.

  • data pribadi nyaéta inpormasi naon waé anu aya hubunganana sareng individu anu diidentipikasi atanapi anu tiasa diidentipikasi.

  • Palayanan tingal Website éta.

  • Panyadia jasa hartina jalma alami atawa hukum ngolah data atas nama Pausahaan. Éta nujul ka perusahaan pihak katilu atanapi individu anu padamelan Perusahaan pikeun ngadukung Jasa, nyayogikeun Jasa atas nama Perusahaan, ngalaksanakeun Jasa anu aya hubunganana sareng Jasa, atanapi ngabantosan Perusahaan dina nganalisa kumaha jasa dianggo.

  • Data pamakean nujul kana data otomatis dikumpulkeun, dihasilkeun ku pamakéan Service atawa ti infrastruktur Service sorangan (misalna lilana kunjungan kaca).

  • Kaca wéb Ngarujuk kana Tripmap, diaksés tina https://tripmap.vn

  • Anjeun hartina individu nu ngakses atawa ngagunakeun Service, atawa pausahaan atawa entitas séjén nimpah atas nama individu nu ngakses atawa ngagunakeun Service, sakumaha lumaku.

Koléksi sareng pamakean data pribadi anjeun

Jinis Data Dikumpulkeun

data pribadi

Nalika nganggo Jasa Kami, Kami tiasa naroskeun ka anjeun pikeun masihan kami inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi anu tiasa dianggo pikeun ngahubungi atanapi ngaidentipikasi anjeun. Inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi tiasa kalebet, tapi henteu dugi ka:

  • Alamat email

  • Ngaran hareup jeung ngaran tukang

  • Nomer telepon

  • Data pamakean

Data pamakean

Data Pamakéan dikumpulkeun sacara otomatis nalika nganggo Jasa.

Data Pamakéan tiasa kalebet inpormasi sapertos alamat Protokol Internét alat anjeun (misalna alamat IP), jinis browser, versi browser, halaman Layanan Kami anu anjeun kunjungi, tanggal sareng waktos kunjungan anjeun, waktos anu dianggo dina halaman éta, idéntifikasi alat unik. jeung data diagnostik lianna.

Nalika anjeun ngaksés Layanan nganggo atanapi ngalangkungan alat sélulér, Urang tiasa otomatis ngumpulkeun inpormasi anu tangtu, kalebet tapi henteu dugi ka jinis alat sélulér anu anjeun anggo, ID unik dina alat sélulér anjeun, alamat IP alat sélulér anjeun, sistem operasi sélulér anjeun. , jenis browser Internet mobile Anjeun pake, identifiers alat unik tur data diagnostik lianna.

Kami ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi anu dikirimkeun ku browser anjeun iraha waé anjeun nganjang ka Layanan kami atanapi nalika anjeun ngaksés Layanan nganggo atanapi ngalangkungan alat sélulér.

Téknologi nyukcruk sareng Cookies

Kami nganggo Cookies sareng téknologi tracking anu sami pikeun ngalacak kagiatan dina Layanan kami sareng nyimpen inpormasi anu tangtu. Téknologi tracking anu dianggo nyaéta beacon, tag, sareng skrip pikeun ngumpulkeun sareng ngalacak inpormasi sareng ningkatkeun sareng nganalisis Layanan kami. Téknologi anu kami anggo tiasa kalebet:

  • Cookies atanapi Browser Cookies. Cookie mangrupikeun file leutik anu disimpen dina Alat anjeun. Anjeun tiasa maréntahkeun panyungsi anjeun pikeun nolak sadaya Cookies atanapi nunjukkeun nalika Cookies dikirim. Tapi, upami Anjeun teu nampi Cookies, Anjeun bisa jadi teu bisa ngagunakeun bagian nu tangtu Layanan kami. Kacuali anjeun parantos nyaluyukeun setelan panyungsi anjeun supados nampik Cookies, Layanan kami tiasa nganggo Cookies.
  • Flash Cookies. Sababaraha fitur tina Layanan kami tiasa nganggo objék anu disimpen sacara lokal (atanapi Flash Cookies) pikeun ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi ngeunaan kahoyong anjeun atanapi kagiatan anjeun dina Layanan kami. Cookies Flash teu dikokolakeun ku setelan browser nu sarua jeung nu dipaké pikeun Cookies browser. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kumaha Anjeun tiasa ngahapus Flash Cookies, mangga baca "Dimana abdi tiasa ngarobah setelan pikeun mareuman atawa ngahapus objék dibagikeun lokal?" sadia di https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Ikon wéb. Sababaraha bagian tina Layanan sareng email urang tiasa ngandung file éléktronik leutik anu katelah lantera wéb (ogé katelah gif anu jelas, tag piksel, sareng gif piksel tunggal) anu ngamungkinkeun Pausahaan, contona, ngitung pangguna anu parantos nganjang ka halaman éta atanapi. muka surelek, sarta pikeun statistik ramatloka relevan séjén (contona, ngarekam popularitas hiji bagian tangtu jeung verifying sistem jeung integritas server).

Cookies tiasa "Persistent" atanapi "Session" Cookies. Cookies Persistent tetep dina komputer pribadi Anjeun atawa alat mobile Anjeun keur offline, sedengkeun Cookies Sesi dihapus pas Anjeun nutup browser wéb Anjeun.

Kami nganggo Cookies Sesi sareng Cookies Persistent pikeun tujuan anu digariskeun di handap:

  • Cookies Peryogi / Penting

    Jenis: Cookie sési

    Diurus ku: Urang

    Tujuan: Cookies ieu penting pikeun nyadiakeun Anjeun ladenan sadia ngaliwatan Website sarta pikeun ngaktipkeun Anjeun ngagunakeun sababaraha fitur na. Aranjeunna ngabantosan ngabuktoskeun kaaslianana pangguna sareng nyegah pamakean akun pangguna anu curang. Tanpa Cookies ieu, ladenan anu dipénta ku anjeun henteu tiasa disayogikeun sareng Kami ngan ukur nganggo Cookies ieu pikeun nyayogikeun anjeun jasa éta.

  • Kawijakan Cookie / Bewara Panarimaan Cookie

    Jenis: cookie pengkuh

    Diurus ku: Urang

    Tujuan: Cookies ieu nangtukeun naha pamaké narima pamakéan cookies on Website éta.

  • Cookies fungsional

    Jenis: cookie pengkuh

    Diurus ku: Urang

    Tujuan: Kuki ieu ngamungkinkeun urang pikeun nginget pilihan anu anjeun lakukeun nalika anjeun nganggo Wéb, sapertos nginget wincik login anjeun atanapi kahoyong basa. Tujuan tina Cookies ieu nyaéta pikeun masihan anjeun pangalaman anu langkung pribadi sareng ngahindarkeun anjeun kedah ngalebetkeun deui karesep anjeun unggal waktos anjeun nganggo Wéb.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal cookies anu kami anggo sareng pilihan anjeun ngeunaan cookies, mangga buka Kabijakan Cookie kami atanapi bagian Cookies tina Kabijakan Privasi kami.

Pamakéan data pribadi anjeun

Perusahaan tiasa nganggo Data Pribadi pikeun tujuan ieu:

  • Pikeun nyayogikeun sareng ngajaga Jasa kami , kaasup ngawas pamakean Layanan kami.

  • Pikeun ngatur Akun anjeun: pikeun ngatur langganan Anjeun salaku pamaké Service. Data Pribadi Anjeun nyadiakeun bisa nyadiakeun Anjeun aksés ka sagala rupa fungsi tina Service sadia pikeun Anjeun salaku pamaké nu kadaptar.

  • Pikeun kinerja kontrak: pamekaran, patuh sareng komitmen kontrak pikeun penjualan produk, barang atanapi jasa anu anjeun mésér, atanapi kontrak anu sanés sareng Kami ngalangkungan Jasa.

  • Pikeun ngahubungan Anjeun: Pikeun ngahubungi Anjeun ku email, telepon, SMS atanapi bentuk komunikasi éléktronik anu sarimbag, sapertos bewara push aplikasi mobile ngeunaan apdet atanapi komunikasi ngeunaan fungsi, produk atanapi jasa anu dikontrak, kalebet apdet kaamanan, upami perlu atanapi wajar pikeun ngalaksanakeunana.

  • Pikeun masihan anjeun wartos, nawaran husus sarta informasi umum ngeunaan barang séjén, jasa jeung acara kami nawiskeun nu sarupa jeung nu geus dibeuli atawa dipénta iwal mun geus opted kaluar tina narima informasi sapertos.

  • Pikeun ngatur pamundut anjeun: Pikeun hadir sareng ngatur pamundut anjeun sareng Kami.

  • Pikeun mindahkeun bisnis: Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun ngaevaluasi atanapi ngalaksanakeun ngahiji, bubaran, restrukturisasi, reorganisasi, ngabubarkeun, atanapi dijual atanapi mindahkeun sababaraha atanapi sadaya aset kami, naha operasi anu lumangsung atanapi bagian tina bangkrut, likuidasi, atanapi proses anu sami, dimana Data Pribadi anu dicekel ku Kami ngeunaan pangguna Jasa kami mangrupikeun aset anu ditransfer. .

  • Pikeun tujuan séjén : Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun tujuan anu sanés, sapertos nganalisa data, ngidentipikasi tren pamakean, nangtoskeun efektivitas kampanye promosi, sareng pikeun meunteun sareng ningkatkeun Jasa, jasa, produk, jasa, pamasaran sareng pangalaman anjeun.

Kami tiasa ngabagi inpormasi pribadi anjeun dina kasus ieu:

  • Kalayan Panyadia Jasa: Kami tiasa ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka Panyadia Ladénan pikeun ngalacak sareng nganalisa panggunaan Layanan kami, pikeun ngahubungi anjeun.
  • Pikeun mindahkeun bisnis: Kami tiasa ngabagi atanapi nransferkeun inpormasi pribadi anjeun anu aya hubunganana sareng, atanapi salami rundingan, ngahiji naon waé, penjualan aset Perusahaan, ngabiayaan atanapi akuisisi sadayana atanapi bagian tina operasi kami.
  • Kalayan Cabang: Kami tiasa ngabagi inpormasi anjeun ka afiliasi Kami, dina hal ieu kami bakal meryogikeun afiliasi éta pikeun matuh kana Kabijakan Privasi ieu. Afiliasi kalebet perusahaan induk urang sareng anak perusahaan anu sanés, mitra usaha patungan atanapi perusahaan sanés anu dikontrol atanapi aya dina kontrol umum urang.
  • Kalayan mitra bisnis: Kami tiasa ngabagi inpormasi anjeun ka mitra bisnis kami pikeun nyayogikeun anjeun produk, jasa atanapi promosi anu tangtu.
  • Pikeun pamaké séjén: lamun Anjeun babagi inpo pribadi atawa interaksi di wewengkon umum jeung pamaké séjén, éta informasi bisa ditempo ku sakabeh pamaké sarta bisa jadi disebarkeun umum ka dunya luar.
  • Kalayan idin anjeun : Urang tiasa nyingkab inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan anu sanés kalayan idin anjeun.

Panyimpenan data pribadi anjeun

Perusahaan ngan ukur bakal nahan Data Pribadi anjeun salami dipikabutuh pikeun tujuan anu diatur dina Kabijakan Privasi ieu. Kami bakal nahan sareng nganggo Data Pribadi anjeun sajauh anu diperyogikeun pikeun matuh kawajiban hukum urang (contona, upami kami diwajibkeun nahan data anjeun pikeun matuh hukum anu lumaku). .

Perusahaan ogé bakal nahan Data Pamakéan pikeun tujuan analisa internal. Data pamakean umumna disimpen kanggo waktos anu langkung pondok, iwal nalika data ieu dianggo pikeun ningkatkeun kaamanan atanapi pikeun ningkatkeun fungsionalitas Layanan kami atanapi Urang gaduh kawajiban hukum kedah nahan data ieu kanggo waktos anu langkung lami.

Mindahkeun data pribadi anjeun

Inpormasi anjeun, kalebet Data Pribadi, diolah di kantor eksekutif Perusahaan sareng di tempat sanés dimana markas pihak anu kalibet dina ngolah. Éta hartosna inpormasi ieu tiasa dialihkeun ka - sareng dijaga dina - komputer anu aya di luar nagara bagian anjeun, propinsi, nagara atanapi yurisdiksi pamaréntahan sanés dimana undang-undang perlindungan data henteu berlaku.

Idin anjeun kana Kabijakan Privasi ieu dituturkeun ku kiriman anjeun inpormasi sapertos kitu mangrupikeun idin anjeun pikeun transfer sapertos kitu.

Perusahaan bakal ngalaksanakeun sagala léngkah anu dipikabutuh pikeun mastikeun yén data anjeun diurus sacara aman sareng saluyu sareng Kabijakan Privasi ieu sareng yén moal aya transfer Data Pribadi anjeun ka organisasi atanapi nagara kecuali aya kadali anu pas kalebet kaamanan tina Data anjeun sareng inpormasi pribadi anu sanés.

Panyingkepan data pribadi anjeun

poéna bisnis

Upami Perusahaan kalibet dina ngahiji, akuisisi atanapi penjualan aset, Data Pribadi anjeun tiasa ditransfer. Kami bakal masihan bewara sateuacan Data Pribadi anjeun ditransfer sareng janten subyek Kabijakan Privasi anu béda.

penegak hukum

Dina kaayaan nu tangtu, Pausahaan bisa jadi diperlukeun pikeun nyingkab Data Pribadi Anjeun upami diperlukeun pikeun ngalakukeunana ku hukum atawa kana pamundut valid ti otoritas publik (misalna pangadilan atawa otoritas).

syarat légal séjén

Pausahaan tiasa nyingkab Data Pribadi anjeun kalayan iman anu saé yén tindakan sapertos kitu diperyogikeun pikeun:

  • Patuh kawajiban hukum
  • Ngajaga kapentingan Perusahaan
  • Nyegah atawa nalungtik kamungkinan kalakuan nu jahat dina sambungan kalawan Service nu
  • Ngajagi kasalametan pribadi Pamaké Jasa atanapi masarakat
  • Perlindungan tina tanggung jawab

Amankeun data pribadi anjeun

Kaamanan Data Pribadi Anjeun penting pikeun Kami, tapi émut yén teu aya metode pangiriman dina Internét atanapi panyimpen éléktronik anu 100% aman. Nalika Kami narékahan ngagunakeun cara anu ditarima sacara komersil pikeun ngajagi Data Pribadi anjeun, Kami henteu tiasa ngajamin kaamanan mutlak Data sapertos kitu.

Privasi barudak

Palayanan kami henteu ngahubungi saha waé anu umurna di handapeun 13 taun. Kami henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi ti saha waé di handapeun umur 13 taun. Upami Anjeun indung atanapi wali sareng anjeun sadar yén anak anjeun parantos nyayogikeun Data Pribadi ka kami, mangga ngahubungi kami. Upami Kami sadar yén Kami parantos ngumpulkeun Data Pribadi ti saha waé anu umurna di handapeun 13 taun tanpa verifikasi idin kolot, Kami bakal nyandak léngkah pikeun ngahapus inpormasi éta tina server kami.

Upami Kami peryogi idin salaku dasar hukum pikeun ngolah inpormasi anjeun sareng Nagara anjeun meryogikeun idin kolot, Urang tiasa meryogikeun idin kolot anjeun sateuacan Kami ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi éta.

Tumbu ka situs web lianna

Jasa Kami tiasa ngandung tautan ka situs wéb sanés anu dioperasikeun ku Kami. Upami Anjeun klik tautan pihak katilu, Anjeun bakal diarahkeun ka halaman wéb pihak katilu éta. Kami nyarankeun pisan yén anjeun marios Kabijakan Privasi unggal halaman wéb anu anjeun kunjungi.

Kami henteu ngontrol sareng henteu tanggung jawab kana eusi, kawijakan privasi atanapi prakték situs wéb atanapi jasa pihak katilu.

Parobihan kana Kabijakan Privasi ieu

Urang tiasa ngamutahirkeun Kabijakan Privasi urang ti waktos ka waktos. Kami bakal ngabéjaan anjeun ngeunaan parobahan naon waé ku ngeposkeun Kabijakan Privasi anyar dina halaman ieu.

Kami bakal nginpokeun ka Anjeun liwat email sareng/atanapi bewara anu penting dina Layanan kami, sateuacan parobihan janten efektif, sareng ngapdet tanggal "Diropéa Terakhir" di luhur Kabijakan Privasi ieu.

Anjeun kedah périodik marios Kabijakan Privasi ieu pikeun sagala parobihan. Parobihan kana Kabijakan Privasi ieu efektif nalika dipasang dina halaman ieu.

Taros Kami

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan Kabijakan Privasi ieu, anjeun tiasa ngahubungi kami:

  • Ku email: contact@tripmap.vn

  • Ku ngadatangan halaman ieu dina halaman wéb kami: https://tripmap.vn/contact

  • Ku nomer telepon: +84967567834