Pituduh, rencana wisata di kota. Da Lat, Propinsi Lam Dong

Wewengkon wisata anu unik

Di Kota. Da Lat, aya tempat wisata di handap ieu


Truc Lam Zen Biara Dalat

1. Truc Lam Zen biara, Dalat

Biara Truc Lam Zen katelah salah sahiji tujuan wisata anu narik jumlah wisatawan panggedéna di pariwisata Da Lat. Kusabab sanés ngan ukur pamandangan anu puitis, ieu ogé mangrupikeun tempat kalayan rohangan anu murni sareng damai tina prakték Zen. Ieu sakali deui negeskeun yén Biara Truc Lam Zen mangrupikeun tempat anu nyéépkeun seueur wisatawan ti jauh pikeun didatangan sareng ngalaman. Bisa jadi lamun datang ka ieu tempat, hiji hal anu pasti: unggal wisatawan bakal ngarasa sugema sabab éndah pamandangan alam dieu salawasna dipikaresep ku Allah. Sareng kusabab ieu, biara mangrupikeun tujuan anu paling luhur pikeun perjalanan ... Rincian"

Museum Propinsi Lam Dong

2. Museum Propinsi Lam Dong

Nalika iinditan ka Da Lat, anjeun pasti moal sono ka Museum Propinsi Lam Dong, anu dianggap salah sahiji tempat idéal anu narik sajumlah ageung wisatawan pikeun nganjang ka dieu. Perlu dipikanyaho yén musium Lam Dong mangrupikeun tujuan wisata anu pikaresepeun pisan di daérah Kidul Tengah. Datang ka dieu, wisatawan tiasa nganjang sareng diajar ngeunaan asal-usul sajarah nagara. Najan kitu, pikeun lalampahan lengkep ka Lam Dong, tong hilap pak pangaweruh supados perjalanan leres-leres bermakna sareng ngalestarikeun kenangan sareng kulawarga sareng réréncangan. Inpormasi umum ngeunaan Museum Provinsi Lam Dong Lokasi musium Museum Lam Dong mangrupikeun tempat pikeun ditingalikeun... Rincian"

Garéja Cam Ly

3. Garéja Cam Ly

Iinditan ka Da Lat teu bisa mantuan tapi nyebut candi kawentar tur gereja anu diadegkeun lila pisan, kalawan arsitéktur Palasik kandel nu teu eroded kana waktu. Garéja Cam Ly dirancang dina bentuk imah Naga - gambar anu akrab pisan pikeun étnis minoritas di Dataran Tinggi Tengah. Garéja Cam Ly katelah "garéja Putra Cuoc". Tempatna di kuloneun kota Da Lat, ieu mangrupikeun bumi anu kasohor kalayan konstruksi unik, narik minat seueur wisatawan! Janten naon anu ngajantenkeun fitur khusus sapertos kitu? Mangga baca koméntar ngeunaan tulisan di handap ieu. Inpormasi umum ngeunaan imah ... Rincian"

danau Xuan Huong

4. Ho Xuan Huong

Tasik Xuan Huong - salah sahiji tempat anu teu kedah sono salami perjalanan anjeun ka Dalat. Dina taun-taun ayeuna, danau ieu dipilih ku wisatawan pikeun janten salah sahiji 1 danau jieunan anu paling indah di Vietnam. Ieu mangrupikeun tempat anu khas anu aya hubunganana sareng nami Lam Dong salami rébuan taun. Pasti unggal wisatawan kudu datang ka dieu sakali, pikeun bisa neuleumkeun diri dina tetempoan puitis menawan, tiis gunung héjo sarta cai tempat ieu. Tasik Xuan Huong dianggap nyawa jeung beungeut kota Da Lat. Seueur jalma sering guyonan yén tanpa penampilan Tasik Xuan Huong, éta bakal janten omission ageung pikeun ningkatkeun keunikan... Rincian"

Lebak cinta

5. Lebak Cinta

Upami saha waé anu kantos ka bumi impian Da Lat, aranjeunna bakal resep ka tempat ieu kusabab kaéndahanana, katengtreman sareng jalma-jalma. Nagara Da Lat nu pinuh ku kembang jeung impian, nya éta tanah asih nu geus asup kana haté jalma jeung kana puisi. Di eta tanah, aya hiji tempat nu kacida berhargana, Lebak Cinta nu endah. Ieu ogé tujuan anu kasohor pikeun pariwisata Lam Dong - pariwisata Da Lat. Sajarah Lebak Cinta Nurutkeun catetan, Lebak Cinta kungsi jadi gubernur jendral Indochina Varenne dina 30s abad ka 20. Loba pasangan Perancis datang ka dieu pikeun admire tetempoan jeung curhat ka silih. Katarik ku kaéndahan alam saperti puisi, misteri... Rincian"

Curug Prenn

6. Curug Prenn

Kota Da Lat teu ngan dipikawanoh salaku kota rébuan kembang, tapi ogé boga wewengkon homestay éndah tur curug nu ecstatic wisatawan nalika ngadatangan Da Lat. Di antarana aya curug liar jeung misterius anu disebut Curug Prenn. Sajarah Curug Prenn Numutkeun carita, ngaran éta curug asalna tina basa K'Ho, mimitina éta curug disebut Prenh, hartina térong pait, engké jalma maca eta jadi Prenn. Sasuai, kiwari di wewengkon hulu curug loba tumuwuh tangkal terong pait liar. Jaman baheula mindeng ngagunakeun térong pikeun nyiapkeun jeung dahar sabab ngabogaan rasa pait aneh. Numutkeun seueur ahli étnolog, nami ieu asalna tina ... Rincian"

Golden Stream Lake

7. Golden Stream Lake

Da Lat mangrupakeun dreamland a, a fairyland dipilih ku loba wisatawan salaku stopover kalawan iklim tiis tur loba pamandangan geulis bestowed ku alam. Aya tujuan anu pikaresepeun pisan di dieu: Tasik Suoi Vang - kristalisasi hakekat alam. Ieu ogé salah sahiji tujuan anu teu kedah sono dina pariwisata Lam Dong - pariwisata Da Lat. Sajarah pembentukan Tasik Suoi Vang Tasik Suoi Vang, ogé katelah Dankia Dankia - Suoi Vang, mangrupikeun tujuan wisata anu pikaresepeun di Da Lat. Tasik Suoi Vang umurna langkung ti 70. Ngaliwatan aliran waktos, tempat ieu parantos nyaksian unggal léngkah parobihan ... Rincian"

Gunung Langbiang

8. Gunung Langbiang

Kota Da Lat kasohor janten tempat anu diberkahan ku alam kalayan poténsi sareng kaayaan anu nguntungkeun pikeun pangwangunan ékonomi, sosial, sareng pariwisata... Tempat ieu dianggap surga pikeun kagiatan pariwisata sareng luang, ngan pikeun urang Vietnam tapi ogé pikeun wisatawan asing. Nalika ngajalajah pariwisata Da Lat, anjeun moal tiasa sono ka Gunung Langbiang anu unik. Legenda Gunung Langbiang Gunung Langbiang dipatalikeun jeung legenda anu nyebutkeun: Jaman baheula, aya hiji budak lalaki nu ngaranna K'lang, urang Lat, jeung hiji budak awewe ngaranna H'Biang, urang Chil, anu silih pikanyaah. lian saenggeus naek ka gunung.Gunung metik buah jeung K'Lang nyalametkeun H'Biang tina serangan ajag. Tapi alatan dua suku musuh ... Rincian"

Tasik Than Tho

9. Tasik Than Tho

Datang ka Da Lat - tanah puitis jeung puitis, datang bakal diajar loba hal pikaresepeun ngeunaan alam, jalma, jeung monumen unik. Di antarana, aya tujuan pakait sareng carita cinta romantis tapi ogé tragis: Than Tho Lake. Ieu oge salah sahiji tujuan kawentar pariwisata Lam Dong. Legenda Lake of Sighs Lake of Sighs dikaitkeun sareng carita cinta anu keuna sareng tragis pisan. Éta carita cinta anu éndah nyaéta antara Hoang Tung sareng Mai Huong. Dina abad ka-18, Nguyen Hue mingpin tentarana pikeun ngalawan penjajah Qing, Nguyen Tung jeung para nonoman na ngagunakeun kakuatan maranéhanana pikeun ngusir penjajah, nyumbang kana ngajaga taneuh... Rincian"