Nganjang ka Teluk Ha Long

palabuhan kapal pesiar Ha Long

Pelabuhan kapal pesiar di Ha Long

Ayeuna, aya 2 palabuhan pikeun eksploitasi pariwisata di Teluk Ha Long

Kumaha carana milih port cocog?

Duanana palabuhan boga cukup ruteu sightseeing Teluk Ha Long, harga nganjang ka Ha Long Bay didaptarkeun ku dewan manajemen bay, jadi duanana tempat boga harga anu sarua. Ieu 2 palabuhan ngan béda dina lokasi geografis.Salah sahiji palabuhan aya di wewengkon wisata Sun World, Bai Chay. Palabuhan anu aya di kawasan wisata pulo Tuan Chau. Gumantung kana dimana anjeun cicing, Anjeun bisa milih port paling merenah pikeun anjeun.

Pelabuhan kapal penumpang internasional Tuan Chau

Lokasina antara dua bank wewengkon urban ka kiduleun pulo Tuan Chau nyaeta Pelabuhan Tuan Chau 1. Palabuhan ieu diwangun dina skala modern dina gaya palabuhan Éropa. Pelabuhan ieu dioperasikeun saprak 2009. Pelabuhan ieu ngagaduhan ranjang panjangna 2.000m, kalayan kapasitas nampi langkung ti 200 kapal ageung sareng alit anu asup sareng ninggalkeun panumpang.

palabuhan panumpang internasional Ha Long

Kalayan lokasi idéal salaku puseur pariwisata Bai Chay, katuhu di tengah kota Ha Long, gigireun pantai keusik, Ha Long International Cruise Port ayeuna bakal mantuan datang ka ngojay jeung bersantai dina waktos anu sareng. Pas di kota, sémah teu kedah hariwang teuing sabab bakal gaduh mobil obah pikeun ngabantosan sémah naék karéta kalayan gampang sareng merenah.

Pelabuhan penumpang internasional Tuan Chau, teluk Ha Long, seueur bumi dina dua sisi, seueur parahu di laut, seueur gunung batu di kajauhan, langit mendung, poto hawa, poto siang.
Pelabuhan panumpang internasional Ha Long, latar jalan abu-abu sareng seueur tangkal, seueur parahu diparkir di laut, seueur gunung di kajauhan, poto soré, poto hawa.

Catetan nalika mésér tikét karéta pikeun nganjang ka Teluk Ha Long

01.

Anjeun tiasa ningali bay dina parahu atawa dina seaplane a

Pikeun nganjang ka Teluk Ha Long - kusabab fitur geografis - sémah kedah ngarambat ku kapal atanapi ningali panorama ti luhur dina rute nganjang ka Teluk Ha Long ku kapal laut.

02.

Ngabedakeun antara tiket sightseeing jeung ongkos rental kapal

Sémah mésér tikét pikeun nganjang ka teluk di salah sahiji tina dua darmaga wisata Ha Long: Pelabuhan panumpang internasional Tuan Chau atanapi palabuhan panumpang internasional Ha Long kalayan ongkosna saluyu sareng unggal rute wisata. Catetan: Tiket Sightseeing teu kaasup biaya chartering parahu nganjang ka bay, jadi datang kudu manggihan tur milih rental kapal katuhu pikeun kaperluan maranéhanana. Biaya chartering parahu disawalakeun antara tamu jeung nu boga kapal atawa ngaliwatan "pemicu" - travel brokers around the piers.

03.

Milih cara nganjang kana karéta

Ngadatangan Ha Long Bay dina kapal pesiar boga kaunggulan hébat nu datang bisa ngalaman nu pangdeukeutna ka heran alam, lalajo gunung kapur naek kalawan sagala rupa wangun, ngajalajah guha stalaktit. pantai, dahar jeung saré dina bay....vv

04.

Aya 5 rute pikeun nganjang ka Teluk Ha Long

Aya 05 ruteu nganjang ka Ha Long Bay kalawan panjang béda jeung durasi pondok, cocog pikeun nu datang rencana grup jeung kulawarga sorangan.

05.

waragad tambahan nalika ngadatangan bay

Di teluk, bakal aya seueur kagiatan pikeun sémah pikeun ningkatkeun pangalaman. Biaya ieu teu wajib, konsumén bisa meuli atawa teu meuli. Ngartos harga sareng biaya pikeun jasa anu ditanggung ngabantosan wisatawan janten langkung proaktif dina rencana perjalanan, ogé tukeur inpormasi sateuacanna sareng pamilik sewa kendaraan wisata. Di handap ieu daptar sababaraha biaya - Hidangan dina kapal - Rental Kayak - Naik Parahu - Biaya nganjang ka Gua

Pelabuhan Panumpang Internasional Ha Long, 2 kapal internasional bintang 5 bodas, laut biru, sasak seuneu di kajauhan, poto hawa, poto siang

Nganjang ka Ha Long Bay - World Natural Wonder.

Nganjang ka Teluk Ha Long, sémah tiasa ngaraosan gunung kapur anu megah anu kabentuk langkung ti 20 juta taun ka pengker ngambang dina cai héjo zamrud romantis, ngajalajah guha stalaktit, ngojay di laut. kayak, nganjang ka désa pamayang kuno anu didaptarkeun dina daptar luhur désa anu paling indah di dunya...