Témbongkeun ménu

Menu dahareun di réstoran Khai Huong

SARAPAN

  • Pangsit: 10k/disc
  • Mie leutik barudak: 25k
  • Mie mie hayam: 30k
  • Mie hayam campur sup: 35k VND
  • Mie jangjang hayam abon: 35k
  • Mie abon pingping hayam: 40k
  • Mie endog hayam: 50k
  • Mie sup jeung pingping kedap: 60k
  • Mie sup kalawan jangjang kedap: 60k
  • Pho Khusus: 60k (Pingha+Jangjang+Hati+Tet+Endog Teu Asak)

BUBURAN

  • Roti bakar kéju: 13k / sapotong
  • kertas béas dipanggang: 15k/piring
  • Udang kembung: 25k/bungkus
  • Kacang goreng / surfing / bulistir: 30k / piring
  • Sayuran aduk-goreng musiman: 35k/piring
  • French fries: 45k / piring
  • buah jeung sayuran pindang jeung uyah wijen / braised: 50k / piring
  • Sup seafood: 45k / mangkok
  • Madu goreng ubi jalar: 50k/piring
  • Salad sayur campuran: 85k / piring
  • Bosen appetizers: 50k / con
  • Suku hayam goreng jeung sambel lauk: 120k/piring
  • Sapi panggang kalayan tabung awi: 120k / tabung

KHAI HUONG SPESIALIS

  • Nem chua (Khai Huong husus): 9k / potongan
  • kebo abon (Khai Huong husus): 145k / piring
  • tang grilled (Khai Huong husus): 150k / piring
  • cabe grilled (Khai Huong husus): 150k / piring
  • Asin jeung vinegared sapi (Khai Huong husus): 160k / piring
  • Grilled udang garing (Khai Huong husus): 230k / piring

Sayuran

  • Kangkung cai rebus/tumis bawang bodas : 35k/piring
  • Tumis sayuran: 35k/piring
  • Sayur tumis/rebus: 35k/piring
  • kangkung rebus/goreng: 35k/piring
  • Tumis sereh bawang bodas/rebus: 35k/piring
  • Puncak waluh rebus/tumis bawang bodas: 40k/piring
  • Labu rebus/goreng: 50k/piring
  • Buah sareng sayuran rebus dicelupkeun kana uyah wijen / direbus: 50k / piring
  • Pucuk awi tumis daun samaran: 55k/ piring
  • Pucuk awi tumis daun ha/lot: 80k/piring
  • Tumis kangkung cai jeung gajih: 80k/piring
  • Salad sayur campuran: 85k / piring
  • Tumis sayuran sareng daging sapi: 95k / piring
  • Tumis squash luhur jeung udang: 100k/piring
  • Gourd gourd jeung udang: 120k/piring

salat

  • Salad kembang cau jeung daging sapi: 120k / piring
  • Salad pelem seafood: 150k / piring
  • Salad suku hayam tanpa tulang: 110k / piring
  • Salad jellyfish lada: 90k / piring
  • Salad hayam abon giling: 90k / piring
  • Salad salad daging sapi: 120k / piring

Nginum deui

  • kartilage isina: 90k/piring
  • Tumis buntut jeung asinan: 90k / piring
  • Tulang rawan ngora daun hook bili: 95k / piring
  • kartilage ngora Anggang jeung uyah: 95k / piring
  • Suku hayam direndam ku sereh: 120k/piring
  • Tumis peujit ngora jeung asinan: 120k/piring

Lauk laut

Kerapu: 480k/kg

  • Goreng ikan kerapu
  • Kerapu kukus sareng kecap
  • Salad lauk
  • Asam asak kerapu

Lauk merak: 500k/kg | Pangsit umum: 360k/kg

  • Ikan Pangsit Goreng
  • Sotong bakar
  • Lauk asak haseum

Tempat: 450k/kg

  • Lauk manuk bakar
  • Lauk kukus jeung kecap
  • Birdfish kalawan saos tomat

Bass belang: 450k/kg

  • Baso goreng
  • Bass laut steamed kalawan kecap
  • Sia asak haseum

Lauk botak badag: 680k/kg | Lauk Botak Leutik: 500k/kg

  • Lauk botak goreng
  • Lauk botak asak haseum
  • Lauk botak grilled

Lauk Walungan

Lamprey: 550k/kg

  • Braised belut jeung cau jeung kacang
  • Belut bakar
  • Asak belut dina sop

 

RUMAH, Keuyeup, Keuyeup (Harga naek turun nurutkeun usum)

Keuyeup: 550k/kg

  • Keuyeup kukusan
  • Keuyeup goreng jeung asam jawa
  • Sup yuyu sareng kangkung cai

Panasaran: 450k/kg

  • Dipanggang cuddly
  • Keriting ngukus
  • Masak bihun

Keuyeup bata: 890k/kg

  • Keuyeup bata kukus
  • Keuyeup bata Anggang jeung asam jawa

Daging keuyeup: 850k/kg

  • Daging keuyeup kukus
  • Keuyeup goreng jeung daging asam

PERMUKAAN, UDANG (Harga naek turun nurutkeun usum)

Beungeut: 460k/kg

  • Beungeut nguap
  • Beungeutna dipanggang ku uyah
  • Beungeut asem anggang
  • Goreng permukaan kalayan mentega bawang bodas

Udang: 450k/kg

  • Udang laut bakar
  • hurang laut
  • Udang laut kukus
  • Salat udang

kerang, bosen, NINGALI

  • Bosen kukusan / baking / masak kangkung: 50k / sirah
  • Ningali sereh kukus / asak asem / asak kangkung: 130k/mangkok
  • Kerang kukus sereh / lemak bawang goreng / asem masak: 2k/mangkok
  • Biasana dipanggang lemak bawang / dikukus nganggo sereh / asak asem: 130k/kg

ỐC

  • Keong batu: sambel ikan rebus/bakar/serai kukus: 140k/piring
  • Keong Jeruk Nipis: Rebus sareng sambel ikan / bakar / kukus sareng sereh: 120k / piring
  • Keong Luncat: Dikulub jeung sambel lauk/dipanggang/dikukus jeung sereh: 25k/ekor
  • Piring keong: tumis asem manis / asam jawa goreng / sereh kukus / sambel ikan rebus : 250k / piring
  • Snail: Dibakar/dikukus jeung sereh: 130k/piring
  • Keong: sereh bakar/kukus/bawang bodas bakar/asem goreng: 250k/piring
  • Keong Singa: Rebus sareng sambel lauk / bakar / kukus sareng sereh: 150k / piring

TINTA, SHOCKET, BERAS (Harga naek turun nurutkeun musim)

Cumi: 200k/disc

  • Jangjang cumi kukus / goreng dina minyak / goreng mentega bawang bodas
  • Daun cumi kukus / goreng dina minyak / goreng mentega bawang bodas
  • Tumis cumi jeung bawang bodas
  • Saté cumi bakar

kerang: 190k/disc

  • Anggang tiram
  • Getih bulistir
  • Getih kukus

Endog cumi: 240k/disc

  • Dikukus / goreng mentega bawang bodas / goreng dina minyak / goreng bawang bodas / saté bakar

CUCK (gurita): 230k/disc

  • Cai pindang lada jeung haseum
  • Cai kukus daun jambu

ORGANISASI

  • tiram grilled: 9k / sirah
  • Tiram steamed kalawan sereh: 9k / sirah
  • Salad tiram: 13k / sirah
  • Grilled tiram jeung mentega bawang bodas: 13k / sirah
  • tiram grilled kalawan gajih bawang: 13k / sirah
  • Grilled tiram jeung kéju: 13k / hiji

SEAFOOD garing

  • Grilled cumi garing: 160k / piring
  • kakap konéng grilled: 60k / piring
  • Grilled udang garing: 250k / piring
  • Lauk pahat grilled: 150k / piring
  • tang grilled: 150k / piring
  • Grilled lauk sapi garing: 60k / piring

BANGKOK

  • Bangkong goreng mentega: 140k/piring
  • Tumis bangkong jeung sereh jeung cabe: 140k/piring
  • bangkong asin Anggang: 140k / piring
  • Bangkong goreng kalayan daun samaran: 140k/piring
  • Bangkong tumis pucuk awi: 150k/piring
  • bangkong braised kalawan cau jeung kacang: 250k / pot

kebo

  • Tumis kebo jeung kangkung cai: 95k/piring
  • Kebo jeung lemon: 130k / piring
  • Kebo jeung daun madu: 130k/piring
  • kebo abon (Khai Huong husus): 145k / piring
  • kebo grilled kalawan daun kedok: 160k / piring
  • Jagung kebo asak bets: 190k/mangkok

 

  • Asin jeung vinegared sapi (Khai Huong husus): 160k / piring
  • Aduk-goreng sapi jeung bawang bodas: 120k/piring
  • Aduk-goreng sapi jeung kangkung cai: 95k/piring
  • buntut sapi stewed jeung ubar tradisional: 165k/piring
  • Sapi roll kalawan kol: 150k / piring

 

JAGAK

  • Hayam bakar arang: 350k / sirah
  • jangjang hayam goreng jeung sambel lauk: 25k/potong
  • hayam goreng jeung uyah: 190k/piring
  • Hayam jeung gajih: 190k / piring
  • hayam rebus: 180k/piring
  • Hayam goreng sambel lauk: 190k/piring
  • Arang bebek bakar: 230k / sirah

GRILL

  • iga babi grilled: 145k / piring
  • Beuteung babi grilled: 150k / piring
  • suku hayam grilled: 12k / sapotong
  • jangjang hayam grilled: 35k / sapotong
  • Sapi panggang kalayan tabung awi: 120k / tabung
  • Bangkong bakar jeung uyah jeung cabé/daun jambu biji: 140k/piring

NASI, Bubur, Mie

Sangu

  • Nasi Goreng Sapi: 130k/piring
  • Nasi goreng seafood: 150k/piring
  • Nasi Goreng Crispy: 120k/piring
  • Nasi goreng endog: 50k/piring
  • Nasi Goreng Campur: 160k/piring

Bubur

  • Ha/Bubur tiram: 150k/mangkok
  • Bubur seafood: 165k / mangkok

Mie, bihun, kueh sup

  • Mie endog goreng: 70k/piring
  • Mie goreng seafood: 150k/piring
  • Mie goreng jeung udang seger: 150k/piring
  • Mie goreng sareng sayuran: 70k/piring
  • Mie goreng jeung daging sapi: 140k/piring
  • Bihun goreng sareng seafood: 150k/piring
  • Tumis kertas béas jeung daging sapi: 140k/piring

Piring tambahan

  • Sangu bodas: 30k/mangkok
  • Daging Panggang dina ujung: 85k / piring
  • Iga bakar/goreng: 150k/piring
  • Udang témpél jeung daging: 90k/piring
  • endog goreng: 50k/piring
  • Kacang goreng: 30k/piring
  • buncis bulistir: 30k / piring
  • Sapi minced: 90k/piring
  • Sangu ketan bakar: 60k/piring
  • Ceu Ba cumi jajan

POTONG PANAS

  • Hotpot lauk kuir: 500k / pot
  • Hot pot seafood: Ti 500.000 VND dugi ka 1.500.000 VND / pot
  • Keuyeup jeung sapi hot pot: 350k / pot
  • Bangkong hot pot: 380k / pot

CAN

  • Sup sayur sareng daging: 70k / mangkok
  • Sup mie yuyu: 80k/mangkok

Inuman

Bia

  • Saigon Bir: 15k
  • Ha Long Sapphire Beer (tiasa): 15k
  • Ha Long Sapphire Beer (botol): 13k
  • Hanoi Beer (bisa): 17k
  • Ha Long Aroma Bir: 15k
  • Tiger Beer (kaleng / botol): 19k
  • bir Heineken (kaleng / botol): 23k

anggur homemade

  • Acar leuweung na anggur: 65k / botol satengah liter
  • Anggur anggur liar acar: 65k / botol satengah liter
  • Anggur ginseng areca anu direndam: 65k / botol satengah liter
  • Acar jambu anggur: 65k / satengah botol liter
  • Leuweung tilu-ukuran anggur: 65k / botol satengah liter
  • Anggur Sim: 65k / botol satengah liter

inuman lemes

  • Cai disaring: 9k
  • cai mineral asin: 13k
  • Sapi embe: 15k VND
  • Jus jeruk: 13k
  • Sprite Cai: 13k
  • Coca-Cola: 13k
  • limun seger: 20k

*Catetan: Sababaraha harga piring tiasa naek sareng turun nurutkeun musim, mangga kéngingkeun saran ti staf jasa.

Hatur nuhun pikeun ngarojong réstoran kami!

Maca deui
Rubuh
formulir kontak

    Mangga lebetkeun inpormasi lengkep supados nu gaduh réstoran tiasa ngahubungi anjeun kalayan gampang.

      Ninggalkeun ulasan