Sarat & Kaayaan Pamakéan Tripmap.vn

Sarat sareng Kaayaan Pamakéan Website ieu ("Syarat Pamakéan") dilarapkeun kana halaman wéb kami di Tripmap.vn, sareng sadaya situs numbu ka Tripmap.vn, anak perusahaan sareng afiliasina (sacara koléktif, "Situs"). Website éta milik Adver Media Company. Pamakéan Website éta constitutes kasapukan anjeun kana istilah pamakean ieu; Mun anjeun teu satuju, punten ulah ngagunakeun loka.

Logo Tripmap.vn didaptarkeun pikeun panangtayungan mérek dagang
Logo Tripmap.vn didaptarkeun pikeun panangtayungan mérek dagang

Kami ngagaduhan hak dina kawijaksanaan budi urang pikeun ngarobih, ngarobih, nambihan sareng / atanapi ngahapus bagian tina Sarat Pamakéan ieu iraha waé. Éta tanggung jawab anjeun pikeun pariksa Sarat Pamakéan ieu périodik pikeun apdet. Anggoan halaman wéb anjeun anu terus-terusan saatos parobihan dipasang hartosna anjeun nampi sareng satuju kana parobihan sapertos kitu. Salami anjeun matuh kana Sarat Pamakéan ieu, kami masihan anjeun hak husus pribadi, non-ekslusif, non-transferable, kawates pikeun ngakses jeung ngagunakeun Loka éta.

Dung nội

Sadaya téks, grafik, panganteur pamaké, panganteur visual, gambar, mérek dagang, logos, sora, musik, karya seni jeung kode komputer (koléktif, "Eusi"), kaasup tapi teu diwatesan ku desain, struktur, seleksi, koordinasi, ekspresi. ningali jeung ngarasa "jeung ngatur Kandungan sapertos, dikandung dina Loka éta, dipiboga, dikawasa atawa dilisensikeun ku Adver Media Corporation tur ditangtayungan ku pakéan dagang, hak salinan, hukum patén jeung mérek dagang jeung hak cipta intelektual sejen tur hukum kompetisi adil.

Iwal sakumaha dinyatakeun dina Sarat Pamakéan ieu, teu meunang nyalin, nyebarkeun deui, unggah atawa ngadistribusikaeun sagala eusi (kaasup "mirroring") ka komputer mana wae, server, ramatloka atawa cara séjén pikeun publikasi atawa distribusi atawa pikeun sagala perusahaan komérsial tanpa prior kami. idin ditulis.

Anjeun tiasa nganggo inpormasi ngeunaan produk sareng jasa kami (sapertos artikel dasar pangaweruh sareng dokumén anu sami) anu disayogikeun ku Adver Media pikeun diunduh tina Wéb, upami anjeun (1) henteu ngahapus basa béwara proprietary dina sadaya salinan bahan sapertos kitu, (2) ) ngagunakeun inpormasi ieu ngan ukur pikeun panggunaan pribadi anjeun, non-komersial sareng henteu nyalin atanapi masangkeun inpormasi dina komputer anu aya jaringan atanapi disiarkeun dina média naon waé, (3) henteu ngarobih inpormasi naon waé, sareng (4) henteu ngadamel perwakilan atanapi jaminan. ngeunaan éta dokumén.

Layak

Anjeun ngagambarkeun sareng ngajamin yén anjeun yuswa 15 taun atanapi langkung lami. Upami anjeun di handapeun umur 15, anjeun moal tiasa nganggo Wéb, dina kaayaan naon waé atanapi pikeun alesan naon waé. Urang bisa, dina kawijaksanaan budi urang, nolak nyadiakeun Layanan ka saha wae jalma atawa lembaga sarta ngarobah kriteria eligibility urang iraha wae.

Anjeun tanggel waler pikeun mastikeun yén pamakean Layanan anjeun saluyu sareng sadaya undang-undang, aturan sareng peraturan anu berlaku pikeun anjeun. Upami anjeun budak leutik, anjeun kedah konsultasi sareng indung bapa atanapi wali ngeunaan bagian mana tina Layanan anu cocog pikeun anjeun.

Kami teras-terasan nguji fitur-fitur anyar, fungsionalitas, jasa, antarbeungeut pangguna sareng Produk anu kami pertimbangkeun dilebetkeun atanapi disayogikeun ngalangkungan Website kami. Kami ngagaduhan hak ngalebetkeun atanapi ngaluarkeun anjeun tina tés ieu tanpa aya bewara.

Akun, Sandi sareng Kaamanan

Anjeun tiasa ngadaptar pikeun akun dina Website (hiji "Akun") atawa informasi login dina média sosial lianna. Pikeun ngagunakeun bagian-bagian tina situs wéb, anjeun henteu kedah ngadaptar pikeun Akun. Sanajan kitu, fitur tangtu Website éta, kayaning aksés ka sajarah pesenan anjeun, merlukeun anjeun ngadaptar pikeun Akun. Anjeun kedah nyayogikeun inpormasi anu akurat sareng lengkep sareng tetep inpormasi akun anjeun tetep diropéa. Anjeun teu tiasa: (i) milih atanapi nganggo nami pangguna nami jalma sanés pikeun tujuan niru jalma éta; (ii) ngagunakeun ngaran pamaké nu mana wae ngaran rightful batur lian ti anjeun tanpa idin ditangtoskeun; atawa (iii) make ngaran pamaké nu disebutkeun karasa, vulgar, atawa jorang. Anjeun ngan ukur tanggung jawab pikeun kagiatan anu lumangsung dina Akun anjeun sareng pikeun kaamanan kecap akses akun anjeun. Anjeun teu tiasa nganggo Akun batur atanapi inpormasi pendaptaran pikeun Wéb tanpa idin. Anjeun kedah ngabéjaan kami langsung ngeunaan parobahan naon waé pikeun pamakean Wéb, ngalanggar kaamanan, atanapi pamakean anu teu diidinan tina Akun anjeun. Anjeun teu kedah nyebarkeun, nyebarkeun atanapi masangkeun inpormasi login Akun anjeun. Anjeun tiasa ngahapus Akun anjeun iraha waé, sakumaha anu dijelaskeun dina Kabijakan Privasi kami.

pamakéan Anjeun tina ramatloka

Anjeun satuju pikeun henteu nganggo "deep-link", "page-scrape", "robot", "lancah" atanapi alat otomatis, program, algoritma atanapi metode atanapi prosés manual anu sami atanapi sarimbag pikeun ngakses, ngumpulkeun, nyalin atanapi ngawas. bagian mana wae tina ramatloka atawa Eusi naon, atawa cara naon baé baranahan atawa circumvent navigasi atawa struktur presentasi tina Website atawa Eusi naon, pikeun ménta atawa nyobian pikeun ménta sagala bahan, rékaman atawa informasi ti Website éta. Kami ngagaduhan hak pikeun ngalarang kagiatan sapertos kitu.

Anjeun satuju pikeun henteu nyobian kéngingkeun aksés anu henteu sah kana bagian atanapi fitur situs wéb atanapi sistem atanapi jaringan sanés anu nyambung ka Wéb atanapi salah sahiji server kami atanapi jasa anu sanés. pertambangan" atanapi cara-cara haram anu sanés.

Anjeun satuju teu usik, nyeken, atawa nguji kerentanan Website atawa jaringan mana wae nu disambungkeun ka Website atawa ngalanggar ukuran kaamanan atawa auténtikasi dina Website atawa jaringan mana wae nu disambungkeun ka Website éta. Anjeun moal ngabalikeun milarian, ngalacak atanapi nyobian ngalacak inpormasi naon waé ngeunaan pangguna atanapi sémah ka Loka atanapi palanggan Adver Communications anu sanés, kalebet salah sahiji akun kami anu henteu dipiboga ku anjeun, sumber atanapi eksploitasi Website éta, atanapi naon waé. jasa atawa informasi sadia atawa disadiakeun ku atawa ngaliwatan Website éta, keur kaperluan naon nyimpen nyingkab informasi wae, kaasup tapi teu diwatesan ku pribadi diidentipikasikeunana atawa informasi, lian ti anjeun sorangan, sakumaha diperlukeun ku Website éta.

Anjeun satuju pikeun henteu: (a) ngalakukeun tindakan naon waé anu maksakeun beban anu teu masuk akal atanapi henteu saimbang ageung dina infrastruktur situs wéb atanapi sistem atanapi jaringan M Concept JSC atanapi sistem atanapi jaringan sanés anu nyambung ka Website atanapi Perusahaan Media Adver; (b) ngagunakeun sagala alat, software atawa rutin pikeun ngaganggu atawa nyobian ngaganggu fungsi ditangtoskeun tina Website atawa transaksi naon keur dilakukeun dina Website éta; (c) nyobian decompile, decompile, ngabongkar atanapi ngabalikeun insinyur software naon waé anu diwangun atanapi ngadamel Website éta; (d) forge headers atawa lamun heunteu ngamanipulasi identifiers pikeun nyamur asal tina sagala mail atawa pesen nu dikirim ka kami dina atawa ngaliwatan Website éta. Anjeun teu kedah pura-pura yén anjeun mangrupikeun jalma anu anjeun wawakil, batur, atanapi nyamar jalma atanapi éntitas sanés; (e) ngahapus atanapi ngarobih bahan naon waé anu urang atanapi jalma atanapi éntitas sanés dipasang dina situs wéb; (f) ngagunakeun Loka atawa Eusi naon waé pikeun tujuan naon waé anu henteu sah atanapi dilarang ku Sarat Pamakéan atanapi pikeun menta kinerja kagiatan ilegal atanapi ngalanggar hak Perusahaan. atanapi (g) atanapi nyandak tindakan anu ngalanggar Sarat Pamakéan kami.

Tumbu ka situs web lianna jeung situs web pihak katilu

Website éta bisa ngandung tumbu ka situs web pihak katilu, jasa atawa sumber sejenna dina Internét, kaasup tapi teu diwatesan ku sponsor urang jeung Facebook jeung situs web lianna, jasa atawa sumber daya lianna bisa ngandung tumbu ka Website éta ("Loka éksternal") . Tautan ieu disayogikeun salaku genah pikeun anjeun wungkul sareng sanés dukungan kami pikeun eusi dina Situs Luar sapertos kitu. Eusi situs wéb luar dikembangkeun sareng disayogikeun ku batur. Kami henteu nanggungjawaban kanggo eusi situs wéb anu aya hubunganana sareng henteu ngadamel perwakilan ngeunaan eusi atanapi akurasi bahan naon waé dina situs wéb éksternal sapertos kitu. Anjeun salajengna ngaku sareng satuju yén kami henteu nanggung jawab, langsung atanapi henteu langsung, pikeun karusakan atanapi karugian anu disababkeun atanapi disangka disababkeun ku atanapi aya hubunganana sareng pamakean atanapi ngandelkeun naon waé eusi, barang atanapi jasa anu aya dina atanapi ngalangkungan éksternal naon waé. Website.

Eusi pamaké

Ngeunaan Gambar (sakumaha didefinisikeun di handap), Kiriman (sakumaha didefinisikeun di handap) sareng eusi atanapi bahan anu sanés anu anjeun nyayogikeun atanapi unggah ngalangkungan Wéb atanapi dibagikeun sareng pangguna atanapi panampi Wéb sanés (sacara koléktif, "Eusi Pamaké"), anjeun ngagambarkeun sareng ngajamin yén anjeun gaduh sadaya hak, judul sareng eusi pangguna, kalebet, tanpa watesan, sadaya salinan hak sareng hak publisitas di dinya sareng sadaya Eusi anu disayogikeun ku anjeun akurat, lengkep, up-to-date sareng saluyu sareng sadaya anu lumaku. hukum, aturan jeung peraturan. Anjeun moal (sareng moal ngijinkeun pihak katilu mana waé) pikeun ngalakukeun tindakan atanapi unggah, masangkeun, atanapi nyebarkeun eusi pangguna anu ngalanggar patén, mérek dagang, rusiah, rusiah dagang, hak cipta, hak publisitas atanapi hak sanés anu sanés. jalma atawa badan, atawa dina palanggaran sagala hukum atawa kawajiban kontrak. Anjeun moal (sareng moal ngijinkeun pihak katilu mana waé) nyandak tindakan atanapi unggah, masangkeun atanapi nyebarkeun eusi pangguna anu anjeun terang palsu, nyasabkeun, teu jujur, faktual atanapi henteu akurat atanapi haram, ngancam, kasar, ngaganggu, fitnah, curang, curang, invasif privasi batur, panyiksaan, jorang, vulgar, eksplisit séksual, commits karasa, ngandung atawa depicts buligir, ngandung atawa depicts aktivitas seksual atawa teu pantes dina kawijaksanaan budi urang.

Dina sababaraha kasus, gambar dicokot tina Google atawa mesin pencari séjén pikeun tujuan ilustrasi wungkul. Lamun gambar milik anjeun, tapi anjeun teu hayang eta muncul dina TRIPMAP.VN, mangga ngahubungan kami pikeun eusi dihapus.

Situs éta tiasa nampi kontén ti pangguna nalika aranjeunna ngabagi gambar sareng pidéo dina Instagram nganggo #brands kami, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, #TRIPMAP, #TRIPMAPstory, #TRIPMAPtravels (nelepon) sacara koléktif salaku "TRIPMAP.VN #") atanapi tag akun @ TRIPMAP.VN (sacara koléktif, "Gambar"). Anjeun ngaku sareng satuju yén Gambar tiasa dianggo dina rohangan galeri TRIPMAP.VN, lokasi ritel sareng email sareng dina Wéb, sareng anjeun masihan wewenang kami pikeun ngagunakeun sareng masihan otorisasi pangguna sapertos anu sanés nganggo nami anjeun atanapi pamrosésan média sosial anu aya hubunganana sareng Gambar pikeun idéntifikasi, publisitas anu aya hubunganana sareng Jasa, sareng tujuan promosi anu sami, kalebet saatos anjeun ngeureunkeun Akun anjeun atanapi Jasa. Anjeun ngagambarkeun sareng ngajamin yén posting sareng pamakean Gambar anjeun, kalebet nami anjeun, nami pangguna, gambar, sora, atanapi poto, henteu ngalanggar, henteu pantes atanapi henteu ngalanggar hak anjeun tina pihak katilu mana waé, kalebet, tanpa watesan, privasi, hak publisitas, hak cipta, mérek dagang jeung hak cipta intelektual séjén.

Ku ngamuat sagala eusi pamaké, anjeun sarta bakal masihan TRIPMAP.VN na affiliates na, inherit tur mindahkeun hiji non-ekslusif, sakuliah dunya, bébas, lisénsi mayar pinuh , napelkeun, sublicense, perpetual, irrevocable pikeun baranahan, adaptasi, nyebarkeun, nyieun turunan. karya ti, nyalin, mintonkeun, unggah, publik ngalaksanakeun, ngadistribusikaeun, nyimpen, ngaropéa tur ngagunakeun Kandungan pamaké anjeun sarta sagala ngaran, usernames, paporit, voiceovers atawa poto disadiakeun dina sambungan kalawan Eusi pamaké anjeun tanpa santunan ka anjeun dina sambungan kalawan operasi Situs wéb atanapi promosi, pariwara atanapi pamasaran Layanan dina cara naon waé, média atanapi téknologi anu ayeuna dikenal atanapi salajengna dikembangkeun sareng kalebet saatos ngeureunkeun Akun anjeun atanapi Jasa na. Pikeun kapastian anu langkung ageung, lisénsi anu sateuacana henteu mangaruhan kapamilikan anjeun atanapi lisénsi sanés dina Eusi Pamaké, kalebet hak anjeun pikeun masihan lisénsi tambahan kana Eusi Pamaké, kecuali sapuk ku dokumén. Anjeun ngagambarkeun sareng ngajamin yén anjeun gaduh sadaya hak pikeun masihan lisénsi sapertos ka kami tanpa ngalanggar hak pihak katilu, kalebet tanpa watesan, hak privasi, hak publisitas, hak cipta, mérek dagang, hak kontrak atanapi hak cipta intelektual atanapi hak proprietary anu sanés. .

Iwal sakumaha dilarang ku hukum nu lumaku, ku ngirimkeun eusi pamaké ngaliwatan Website éta, anjeun waive tur satuju teu negeskeun sagala hak cipta atawa "moral" hak atawa klaim atas nama urang. atawa karya sejenna anu dikandung dina Eusi Pamaké. Anjeun ogé satuju pikeun nunjuk TRIPMAP.VN wawakil hukum anu teu tiasa dihindari pikeun Kandungan Pamaké, kalayan kakuatan pikeun ngaéksekusi sareng ngadistribusikaeun bahan naon waé, atas nama anjeun sareng nami anjeun, pikeun mastikeun yén kami tiasa nganggo Konten Pamaké anu anjeun lisénsi ku cara naon waé. tingali pas, gaduh sareng ngajagi hak dina karya turunan naon waé anu diciptakeun tina Konten Pamaké Konten Pamaké anjeun sareng cabut Konten Pamaké tina situs wéb atanapi forum anu sanés.

Anjeun ngaku sareng satuju yén patarosan, koméntar, usulan, pendapat, eupan balik, atanapi inpormasi anu sanés ngeunaan Jasa (sacara koléktif, "Kiriman") anu anjeun bikeun ka kami henteu dijamin. Kiriman pikeun komersil atanapi tujuan anu sanés, tanpa pangakuan atanapi santunan anjeun.

Anjeun ngaku sareng satuju yén kami tiasa ngajagi Konten Pamaké sareng ogé tiasa nyingkab Konten Pamaké upami diperyogikeun ku undang-undang atanapi percanten yén pelestarian atanapi panyingkepan sapertos kitu diperyogikeun. (b) ngalaksanakeun pasatujuan ieu; (c) ngabales klaim yén eusi pamaké ngalanggar hak pihak katilu; atawa (d) nangtayungan hak, harta atawa kasalametan pribadi TRIPMAP.VN, pamaké urang, jeung umum. Anjeun ngarti yén ngolah téknis sareng pangiriman Website, kalebet Eusi Pamaké anjeun, tiasa kalebet (i) pangiriman kana sababaraha jaringan; jeung (ii) parobahan luyu jeung adaptif kana sarat teknis jaringan atawa alat disambungkeun.

Mayar; Urutan & kasadiaan; Pangmayaran kontinyu sareng jasa langganan

Anjeun satuju pikeun masihan inpormasi pamayaran anu akurat sareng up-to-date nalika anjeun mesen Produk naon waé. Kami geus kaserang ku prosesor pembayaran pihak katilu pikeun mempermudah purchases dijieun dina Website éta. Nalika anjeun ngagaleuh ngalangkungan Wéb, anjeun bakal nyayogikeun detil pamayaran anjeun sareng inpormasi tambahan anu diperyogikeun pikeun ngarengsekeun pesenan langsung ka prosesor pamayaran pihak katilu urang. Anjeun kedah sadar yén pamayaran online kedah diverifikasi ku prosésor pamayaran sareng penerbit kartu sareng kami henteu tanggung jawab upami penerbit kartu anjeun nolak otorisasi pamayaran. Pikeun panangtayungan anjeun, prosesor pamayaran kami nganggo sababaraha protokol pencegahan panipuan sareng sistem verifikasi standar industri pikeun ngirangan panipuan, sareng anjeun ngijinkeun éta pikeun pariksa sareng validasi inpormasi pamayaran anjeun. Punten dicatet, penerbit kartu anjeun tiasa ngecas biaya pamrosesan online atanapi biaya pamrosesan. Kami henteu tanggung jawab ieu. Dina sababaraha yurisdiksi, prosesor pamayaran urang tiasa nganggo pihak katilu anu tunduk kana syarat privasi sareng kaamanan data anu ketat pikeun kaperluan jasa pamrosésan pamayaran.

Anjeun satuju gaduh dana atanapi kiridit anu cekap nalika nempatkeun pesenan naon waé pikeun ngajamin yén harga pameseran bakal dikumpulkeun ku kami. Saatos anjeun nempatkeun pesenan, kami bakal ngirim anjeun email konfirmasi ("Konfirmasi Pesenan"). Kami narékahan pikeun nyayogikeun inpormasi harga anu akurat ngeunaan Produk anu sayogi dina Wéb. Tapi, urang teu bisa ngajamin ngalawan kasalahan harga. Urang cagar katuhu, dina kawijaksanaan budi urang, teu ngolah atawa ngabolaykeun sagala pesenan disimpen pikeun Produk salah dibanderol dipasang dina Website dina kasalahan. Upami ieu kajantenan, kami bakal ngabéjaan ku email. Situs wéb tiasa ngandung inpormasi ngeunaan kasadiaan Produk. Dina kasus langka, Produk bisa jadi di stock mun anjeun nempatkeun pesenan sarta dijual kaluar ku waktu urang nyobian ngolah pesenan. Upami ieu kajantenan, kami bakal ngabéjaan ku email sareng ngabatalkeun barang tina pesenan anjeun. Urang ogé tiasa nawiskeun sababaraha Produk pikeun dijual sateuacan didamel atanapi dugi ka gudang urang. Nalika anjeun tos mesen Produk ieu, kami bakal ngintunkeun aranjeunna nalika sayogi. Dina kasus langka, item ieu bisa jadi teu sadia pikeun pengiriman barang. Upami ieu kajantenan, kami bakal ngabéjaan ku email sareng ngabatalkeun barang tina pesenan anjeun.

Iwal mun disebutkeun béda, harga dikutip teu kaasup: (a) ongkos angkutan atawa angkutan ka tempat pangiriman sapuk; jeung (b) pajeg nilai ditambahkeun jeung sagala pajeg atawa tugas séjén (lamun aya) kudu ditambahkeun kana harga dibayar. Anjeun satuju mayar pajeg, pengiriman barang atawa nanganan Produk sakumaha waragad sapertos anu dieusian ku kami mun anjeun ngalebetkeun pesenan Anjeun.

Watesan Tanggung jawab sareng Bantahan tina Jaminan

Pihak TRIPMAP.VN henteu ngajamin yén halaman wéb bakal beroperasi tanpa kasalahan atanapi yén situs, server atanapi konténna bébas tina virus komputer atanapi fitur kontaminasi atanapi cilaka anu sami. Upami pamakean halaman wéb atanapi eusi anjeun peryogi pikeun ngalayanan atanapi ngagentos alat atanapi data, moal aya pihak anu nanggungjawaban kana biaya sapertos kitu.

Iwal sakumaha anu disayogikeun ku kami sacara tulisan, eusi sareng jasa disayogikeun dina dasar "sakumaha aya" sareng "sakumaha sadia" tanpa jaminan nanaon. Pihak TRIPMAP.VN disclaim sadayana jaminan, kaasup, tanpa watesan, jaminan judul, merchantability, non-ngalanggar hak pihak katilu, sarta kabugaran pikeun tujuan nu tangtu.

Dina kaayaan naon wae pihak TRIPMAP.VN bakal nanggungjawaban kana sadaya Karuksakan (kaasup, tanpa watesan, Karuksakan incidental na consequential, leungitna kauntungan, atawa Karuksakan hasilna tina leungitna data atawa interruptions). bisnis) salaku hasil tina pamakéan atawa henteu mampuh pikeun ngagunakeun Jasa atawa Eusi, naha dumasar kana jaminan, kontrak, ngalaksanakeun (kaasup lalawora), atawa téori légal séjén, sanajan TRIPMAP.VN geus dibere beja ngeunaan kamungkinan Karuksakan misalna, atawa pikeun sagala Karuksakan langsung.

Sababaraha jurisdictions teu ngidinan pangaluaran tina jaminan tersirat atawa watesan tanggung jawab pikeun Karuksakan incidental atanapi consequential, jadi watesan atawa pangaluaran di luhur bisa jadi teu dilarapkeun ka anjeun. Dina yurisdiksi sapertos kitu, tanggung jawab pihak TRIPMAP.VN bakal diwatesan dugi ka maksimal anu diijinkeun ku hukum. Euweuh dina istilah ieu bakal mangaruhan sagala hak légal jeung remedies anjeun boga dina hukum lokal.

Santunan

Pikeun extent fullest diijinkeun ku hukum lumaku, anjeun satuju pikeun membela, indemnify jeung nahan bahya pihak TRIPMAP.VN ti jeung ngalawan sagala klaim, aksi atawa paménta, kaasup, tanpa watesan, waragad légal jeung akuntansi luyu, timbul tina atawa salaku hasil tina palanggaran anjeun kana pasatujuan ieu, eusi pamaké naon atawa eupan balik anjeun nyadiakeun atawa aksés anjeun, pamakéan atawa nyiksa eusi atawa jasa. Kami bakal ngabéjaan ka anjeun ngeunaan klaim, tindakan atanapi tindakan anu nyababkeun kawajiban indemnification ieu, sareng anjeun satuju pikeun ngalakukeunana ku nyerat ka Departemen Hukum TRIPMAP.VN di alamat info@TRIPMAP.VN. Urang cagar hak nganggap pertahanan ekslusif jeung kontrol sagala masalah recoverable handapeun bagian ieu. Dina hal ieu, anjeun satuju pikeun cooperate kalayan sagala pamundut lumrah pikeun mantuan kami ngajaga eta.

Resolusi sengketa

Sakur sengketa Ngalawan atawa nu patali jeung SYARAT-SYARAT Pamakéan bakal direngsekeun ngan ku Klaim pribadi, sarta moal jadi subtitle kana sagala Distribusi, Watesan, Watesan.

Iwal sengketa klaim leutik nu Anjeun atawa TRIPMAP.VN neangan pikeun mawa aksi pribadi di pangadilan lokal nu alamat tagihan Anjeun kajawab, atawa sengketa nu Anjeun atawa TRIPMAP.VN neangan bantuan pamakéan wajib atawa adil tina hak cipta intelektual, Anjeun sareng TRIPMAP.VN ngaleungitkeun hak anjeun pikeun sidang sareng sengketa naon waé anu timbul tina atanapi anu aya hubunganana sareng pasatujuan ieu atanapi jasa kami direngsekeun di pangadilan. Sabalikna, pikeun sengketa atanapi klaim anu anjeun gaduh ngeunaan TRIPMAP.VN atanapi anu aya hubunganana sareng jasa naon waé, anjeun satuju ngahubungi TRIPMAP.VN sateuacanna sareng nyobian ngabéréskeunana. informal ku ngirim bewara tinulis ngeunaan klaim anjeun (" Bewara") ka TRIPMAP.VN di info@TRIPMAP.VN atanapi ku surat konfirmasi ka TRIPMAP.VN Legal. Bewara kedah (a) kalebet nami anjeun, alamat padumukan, alamat email sareng nomer telepon; (b) pedaran ngeunaan sifat jeung dasar pamundut; jeung (c) ngajukeun ukuran rémédial husus. Bewara kami ka anjeun bakal nyandak bentuk anu sami sareng anu dijelaskeun di luhur.

arbiter nu, TRIPMAP.VN, tur anjeun bakal ngajaga karusiahan tina sagala cara ngagawe, judgments jeung panghargaan, kaasup, tanpa watesan, sadaya informasi dikumpulkeun, disiapkeun jeung dibere keur kaperluan prosedural atawa dina sambungan jeung sengketa (e) therein. Arbiter kudu boga wewenang pikeun nyieun panghargaan luyu pikeun ngajaga karusiahan, iwal disebutkeun béda ku hukum. Kawajiban karusiahan henteu berlaku dugi ka panyingkepan diperyogikeun pikeun nyiapkeun atanapi ngalaksanakeun pamariksaan anu leres dumasar kana dakwaan, aya hubunganana sareng aplikasi pikeun sidang awal, atanapi aya hubunganana sareng bantahan yudisial. pangajén atawa penegak atawa sajauh panyingkepan anu diperlukeun ku hukum atawa paréntah pangadilan.

Sakur klaim anu timbul tina atanapi aya hubunganana sareng Perjangjian ieu atanapi Jasa kami kedah diajukeun dina sataun saatos klaim sapertos kitu ditanggung; disebutkeun, pamundut nu ngalarang permanén, nu hartina anjeun jeung TRIPMAP.VN moal boga hak pikeun mastikeun klaim. Anjeun boga hak pikeun nolak arbitrase ngariung dina 30 poé sanggeus ditampa ti kaayaan dibekelan ieu ku ngirim surelek ka info@TRIPMAP.VN. Sangkan éféktif, béwara milih-kaluar kudu ngawengku ngaran lengkep sareng alamat anjeun sarta jelas nunjukkeun niat anjeun pikeun milih kaluar tina sengketa mengikat. Ku milih kaluar tina arbitrase mengikat, anjeun satuju pikeun ngabéréskeun sengketa luyu jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

Lamun bagian tina dibekelan ieu kapanggih unenforceable atawa ilegal pikeun alesan naon, (a) dibekelan unenforceable atawa dibeunangkeun hukum bakal dipegatkeun tina pasatujuan ieu; (b) hiji dibekelan ilegal atawa unenforceable bakal boga pangaruh dina sésana tina dibekelan ieu atawa kamampuh pihak pikeun maksa arbitrase tina sagala klaim sésana dina dasar individu dina dibekelan ieu; jeung (c) nepi ka extent nu mana wae klaim kudu dibawa dina grup, koléktif, basis konsolidasi atawa wawakil, klaim saperti kudu instituted di pangadilan sipil yurisdiksi kompeten jeung teu di arbitrase, jeung pihak satuju yen litigation bakal reureuh hasilna. tina sagala klaim individu dina arbitrase. Saterusna, lamun aya bagian tina dibekelan ieu kapanggih ngalarang hiji pamundut individu pikeun neangan pitulung ti masarakat, dibekelan éta bakal batal nepi ka extent yén pitulung otorisasi pikeun neangan. saluareun arbitrase, sarta sésana tina dibekelan ieu bakal pinuh kakuatan jeung pangaruh.

Tungtung

Kami ngagaduhan hak, pikeun ngawatesan, ngagantungkeun atanapi ngeureunkeun Sarat Pamakéan ieu sareng aksés anjeun ka sadayana atanapi bagian mana waé tina Wéb atanapi Eusi iraha waé sareng alesan naon waé. aktivitas kasar atawa dilanggar atawa acted inconsistently kalawan hurup atawa sumanget Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu) tanpa aya bewara atanapi liability sateuacanna, kaasup hak nolak sagala pesenan Anjeun nempatkeun meuli Produk. pembatalan sareng karusakan sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng Akun anjeun. Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih, ngagantungkeun atanapi ngaeureunkeun sadayana atanapi bagian tina Jasa atanapi Eusi iraha waé tanpa aya bewara atanapi tanggung jawab sateuacanna. Sadaya katangtuan Sarat Pamakéan ieu, anu sacara alamiah teu aya deui, kalebet, tanpa watesan, lisénsi Kandungan Pamaké, hak proprietary, jaminan bantahan, indemnification, watesan tanggung jawab, bantahan sareng arbitrase.

Anu séjén

Iwal sakumaha dinyatakeun sapuk ku kami jeung anjeun, Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu mangrupakeun sakabéh kasapukan antara kami jeung anjeun jeung ieu supersede sagala perjangjian saméméhna atawa contemporaneous, boh dina tulisan. Judul disadiakeun pikeun genah wungkul tur moal kaasup kana legality. Sarat Pamakéan ieu henteu tiasa ditransfer atanapi ditransfer. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu bakal nguntungkeun panerusna, patugas, lisénsina, sareng sublisensi. Henteu aya hubungan agénsi, kemitraan, usaha patungan atanapi padamelan anu diciptakeun salaku hasil tina Sarat Pamakéan ieu sareng teu aya pihak anu ngagaduhan hak pikeun ngabeungkeut anu sanés dina sagala aspek. Kacuali disayogikeun dina Sarat Pamakéan ieu, sadaya béwara dina Sarat Pamakéan ieu kedah ditulis sareng dianggap sah nalika nampi, upami dikirim atanapi dikirim ku surat anu disertipikasi, nampi atanapi ngalanggan, nyuhunkeun kiriman ulang; nalika nampi konfirmasi éléktronik, upami dikirim ku fax atanapi e-mail; atanapi dinten saatos dikirim, upami dikirim kanggo tanggal pangiriman salajengna nganggo jasa pangiriman sapeuting anu disatujuan. Bewara éléktronik kedah dikirim ka Contact@Tripmap.vn.

Eupan balik sarta informasi

Sakur tanggapan anu anjeun bikeun dina Wéb ieu bakal dianggap henteu rahasia. Urang bakal bébas ngagunakeun informasi saperti dina dasar unrestricted.

Inpormasi dina halaman wéb ieu tiasa robih tanpa aya bewara.

Adver Media Company nyaéta parusahaan jeung kantor di: 17 Tran Quoc Nghien, Hong Gai, Ha Long, Quang Ninh.. Anjeun tiasa Hubungan Hubungi kami di alamat kantor kami atanapi di alamat email di handap ieu: Contact@Tripmap.vn atanapi hotline: 0967.5678.34.